Actiuni BRD

Simbol:
BRD
ISIN:
ROBRDBACNOR2
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni BRD

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni BRD

Evolutie pret actiuni


Actiuni BRD

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
8.642 B RON
Randamentul dividendelor
10.36%
Raportul preț-castig (TTM)
6.62
Castig pe actiuni (TTM)
1.90RON

Despre Actiuni BRD 

ISIN
ROBRDBACNOR2
Sector
Financiar
Industrie
Banci
Website
brd.ro
CEO
François Bloch
Sediu Central
Bucharest
Fondat
1990
Numar angajati
6.126K

BRD - Groupe Société Générale este una dintre cele mai mari si de incredere banci din Romania. Cu o prezenta de peste 90 de ani pe piata financiara romaneasca, BRD a devenit un jucator important in industria bancara, oferind servicii si solutii financiare inovatoare pentru clienti.

BRD a fost infiintata in anul 1923 sub denumirea de Banca Romana de Credit si Investitii. De-a lungul timpului, banca a cunoscut numeroase transformari si adaptari la cerintele pietei financiare. In anul 1999, BRD a devenit parte a grupului Société Générale, una dintre cele mai mari banci europene.


BRD ofera o gama variata de servicii si produse bancare pentru persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii si corporatii. Printre serviciile oferite se numara: conturi curente, carduri de credit si debit, imprumuturi si credite pentru diverse scopuri (inclusiv credite ipotecare si credite de nevoi personale), servicii de internet banking si mobile banking, plati si transferuri nationale si internationale, investitii si asigurari.


BRD se remarca prin adoptarea tehnologiei si inovatiei in serviciile sale bancare. In ultimii ani, banca a investit semnificativ in dezvoltarea si imbunatatirea platformelor sale digitale, oferind clientilor posibilitatea de a-si gestiona conturile si tranzactiile online, de pe dispozitive mobile sau computere. BRD a dezvoltat si aplicatii mobile intuitive, care permit clientilor sa efectueze plati rapide, sa verifice soldurile si sa acceseze diverse servicii financiare in mod convenabil.

BRD este angajata in a juca un rol activ in comunitatea locala. Banca sprijina numeroase proiecte de responsabilitate sociala, cu accent pe educatie, cultura, sanatate si dezvoltarea durabila. De asemenea, BRD promoveaza inclusiunea financiara prin oferirea de servicii si produse accesibile pentru toti clientii sai.


BRD Romania reprezinta o banca de incredere si inovatie in serviciile financiare. Cu o lunga traditie pe piata bancara din Romania si o abordare orientata catre tehnologie si inovatie, BRD ofera clientilor sai solutii bancare avansate si accesibile.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram