Actiuni Bittnet

actiuni bittnet group logo

Simbol:
BNET
ISIN:
ROBNETACNOR1
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Standart
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Bittnet

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Bittnet

Evolutie pret actiuni


Actiuni Bittnet

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
188.3M RON
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
-
Castig pe actiuni (TTM)
-

Despre Actiuni Bittnet 

ISIN
ROBNETACNOR1
Sector
Tehnologie
Industrie
Consultanta in IT
Website
http://investors.bittnet.ro/ro/
CEO
MIHAI ALEXANDRU CONSTANTIN LOGOFATU
Sediu Central
Bucharest
Fondat
2007
Numar angajati
15

Bittnet este o companie romaneasca specializata in furnizarea de servicii si solutii IT&C pentru transformarea digitala a afacerilor. Prin oferirea unui portofoliu diversificat de produse si servicii, Bittnet se afla in prima linie a inovatiei tehnologice, ajutand companiile sa-si optimizeze operatiunile si sa se adapteze la cerintele digitale tot mai ridicate.

Bittnet ofera o gama larga de servicii si solutii IT&C adaptate nevoilor diverse ale afacerilor. Acestea includ consultanta IT, solutii de infrastructura si securitate cibernetica, servicii de cloud computing, solutii de dezvoltare software si servicii de training pentru dezvoltarea abilitatilor IT ale angajatilor.

Bittnet colaboreaza cu parteneri de renume din industria IT&C, precum Cisco, Microsoft, VMware, Amazon Web Services si multe altele. Aceste parteneriate strategice permit companiei sa ofere solutii de calitate superioara si sa beneficieze de expertiza si suportul constant al acestor lideri din industrie.

Compania ofera, de asemenea, servicii de training si certificari IT, contribuind la dezvoltarea abilitatilor si competentei profesionale ale specialistilor din domeniul IT. Bittnet este un centru de examinare autorizat pentru o serie de certificari IT internationale, oferind astfel posibilitatea de a obtine acreditari recunoscute la nivel global.

Cu o experienta bogata in domeniul IT&C, Bittnet s-a impus ca un jucator important pe piata romaneasca si internationala. Compania a castigat multiple premii si recunoasteri pentru inovatie, performanta si contributia sa la dezvoltarea industriei IT.

Bittnet este o companie remarcabila in industria IT&C, care furnizeaza servicii si solutii inovatoare pentru transformarea digitala a afacerilor. Prin portofoliul sau diversificat, parteneriatele strategice si serviciile de training, Bittnet joaca un rol crucial in ajutarea companiilor sa se adapteze la provocarile digitale si sa-si optimizeze operatiunile. Cu o echipa de profesionisti talentati si o viziune orientata catre inovatie, Bittnet continua sa-si consolideze pozitia ca lider in domeniul IT&C.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram