Actiuni TLV - Banca Transilvania SA

Simbol:
TLV
ISIN:
ROTLVAACNOR1
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni TLV - Banca Transilvania SA

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni TLV - Banca Transilvania SA

Evolutie pret actiuni


Actiuni TLV - Banca Transilvania SA

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
13.496B RON
Randamentul dividendelor
5.80%
Raportul preț-castig (TTM)

Castig pe actiuni (TTM)
1.62 RON

Despre Actiuni TLV - Banca Transilvania SA 

ISIN
ROTLVAACNOR1
Sector
Financiar
Industrie
Banci
Website
bancatransilvania.ro
CEO
Omer Tetik
Sediu Central
Cluj Napoca
Fondat
1993
Numar angajati
Finante Banci

Banca Transilvania SA se angajează în furnizarea de servicii bancare pentru persoane juridice și persoane fizice. Serviciile companiei includ acceptarea depozitelor și acordarea de împrumuturi; efectuarea de transferuri de fonduri; și schimbul de valute. Acesta operează prin următoarele segmente: clienți corporativi mari, clienți corporativi mijlocii, clienți IMM-uri, clienți micro-afaceri, clienți de retail, trezorerie, leasing și împrumuturi de consum acordate de instituții financiare nebancare și altele.

Segmentul Clienți Corporativi Mari include în principal companii cu o cifră de afaceri anuală ce depășește 100 de milioane de lei, precum și persoane juridice create pentru a îndeplini o anumită funcție, entități publice, instituții financiare și instituții financiare nebancare incluse pe baza unor criterii de clasificare specifice. Segmentul Medium Corporate Clients cuprinde companii cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 9 si 100 milioane lei.

Segmentul Clienți IMM-uri include companii cu o cifră de afaceri anuală cuprinsă între 2 și 9 milioane de lei. Segmentul Clienți Micro Business cuprinde numărul de companii și diversele tipuri de entități, cum ar fi societățile cu răspundere limitată, independenții și întreprinderile individuale. Segmentul Clienți cu amănuntul oferă persoanelor fizice o gamă largă de produse și servicii bancare, inclusiv împrumuturi, conturi de economii și depozit, servicii de plată și tranzacționare cu valori mobiliare.

Segmentul Trezorerie cuprinde serviciile de trezorerie. Segmentul Leasing și Credite de Consum acordate de Instituții Financiare Nebancare include produse și servicii financiare precum facilități de leasing, credite de consum și microfinanțare oferite de instituțiile financiare nebancare ale grupului.

Segmentul Alte se ocupa de serviciile oferite de alte entitati financiare din cadrul grupului, care cuprinde managementul activelor, brokeraj, factoring si imobiliare. Compania a fost fondata de Horia Ciorcila si Radu-Danut Palagheanu la 16 decembrie 1993 si are sediul in Cluj-Napoca, Romania.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram