Actiuni Arobs

Simbol:
AROBS
ISIN:
ROWMR49B0RG5
Tip:
Actiuni
Segment
SMT
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Arobs

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Arobs

Evolutie pret actiuni


Actiuni Arobs

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
900.458 M RON
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
21,49
Castig pe actiuni (TTM)
0,05RON

Despre Actiuni Arobs 

ISIN
ROWMR49B0RG5
Sector
Tehnologie
Industrie
Software
Website
http://www.arobsgrup.ro/
CEO
Oprean Voicu
Sediu Central
Cluj Napoca
Fondat
1998
Numar angajati
592

AROBS Transilvania Software este o companie de tehnologie din Romania, specializata in dezvoltarea de solutii software personalizate pentru diverse industrii. Fondata in anul 1998, AROBS a devenit un jucator important pe piata IT, oferind servicii de dezvoltare software, consultanta si solutii tehnologice inovatoare.

AROBS se concentreaza pe crearea de produse si solutii software de inalta calitate, adaptate nevoilor specifice ale clientilor sai. Echipa de profesionisti talentati si pasionati de la AROBS utilizeaza cele mai recente tehnologii si metode de dezvoltare pentru a livra solutii eficiente si inovatoare.

Portofoliul de produse al AROBS cuprinde o gama larga de aplicatii software, de la solutii de mobilitate si IoT (Internet of Things) pana la aplicatii enterprise si software de gestionare a afacerilor. Compania lucreaza in stransa colaborare cu clientii sai pentru a intelege nevoile lor si a livra solutii personalizate care sa imbunatateasca eficienta si performanta afacerilor lor.

Pe langa dezvoltarea de software, AROBS ofera si servicii de consultanta si suport tehnic. Echipa de experti de la AROBS ofera consultanta in alegerea si implementarea solutiilor software potrivite, precum si suport tehnic continuu pentru a asigura functionarea optima a aplicatiilor si a infrastructurii IT.

AROBS colaboreaza cu clienti din intreaga lume, avand parteneriate cu companii din diverse industrii, cum ar fi automotive, turism, telecomunicatii, servicii financiare si multe altele. Experienta vasta a companiei si abordarea sa orientata catre inovatie au ajutat AROBS sa castige increderea clientilor sai si sa se dezvolte pe piata internationala.

Compania are o cultura organizationala puternica, cu accent pe calitate, transparenta si colaborare. Echipa AROBS se angajeaza sa ofere cele mai bune solutii software si servicii de inalta calitate, adaptate nevoilor si cerintelor clientilor.

Prin inovatie, pasiune si angajament fata de excelenta, AROBS continua sa fie un jucator de incredere si un partener de incredere pentru industria IT, contribuind la dezvoltarea si transformarea digitala a afacerilor din intreaga lume.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram