Actiuni Apple

actiuni apple logo

Simbol:
AAPL
ISIN:
US0378331005
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Apple

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Apple

Evolutie pret actiuni


Actiuni Apple

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
2.75T USD
Randamentul dividendelor
0,55%
Raportul preț-castig (TTM)
29,78
Castig pe actiuni (TTM)
5.89USD

Despre Actiuni Apple 

ISIN
US0378331005
Sector
Tehnologie
Industrie
Hardware, Software
Website
http://www.apple.com/ro
CEO
Tim Cook
Sediu Central
California, USA
Fondat
1976
Numar angajati
164K

Apple este o companie americana cunoscuta pentru inovatiile sale revolutionare in domeniul tehnologic. Cu o istorie bogata si un portofoliu diversificat de produse, Apple a devenit sinonim cu calitatea si designul sofisticat. Compania este renumita pentru dispozitivele sale populare, precum iPhone, iPad, Mac si Apple Watch, si pentru servicii revolutionare, cum ar fi App Store si Apple Music.

Apple se remarca prin abordarea sa unica in privinta inovatiei. Compania are un angajament ferm fata de dezvoltarea produselor care sa imbina functionalitatea, designul elegant si usurinta de utilizare. Abordarea lor inovatoare a dus la lansarea unor produse de succes care au schimbat modul in care oamenii interactioneaza cu tehnologia.

Apple a lansat o serie de produse emblema care au devenit populare pe scena globala a tehnologiei. iPhone, un smartphone avansat cu un ecosistem puternic de aplicatii si servicii, a revolutionat modul in care oamenii comunica si acceseaza informatiile. iPad a redefinit experienta de utilizare a tabletelor, oferind un ecran de inalta rezolutie si performante de top. Mac, linia de computere Apple, este apreciata pentru designul sau elegant si performanta exceptionala. Apple Watch, un smartwatch sofisticat, a adus tehnologia pe incheietura mainii, permitand utilizatorilor sa-si monitorizeze activitatea fizica si sa acceseze notificari in timp real.

Unul dintre punctele forte ale Apple este ecosistemul sau integrat. Dispozitivele Apple sunt concepute pentru a functiona impreuna, permitand utilizatorilor sa-si sincronizeze datele si aplicatiile pe toate dispozitivele lor. Acest ecosistem integrat ofera o experienta coerenta si fluida, sporind eficienta si comoditatea utilizatorilor.

Apple este angajata in promovarea practicilor durabile si responsabile social. Compania isi asuma responsabilitatea de a reduce impactul sau asupra mediului prin utilizarea energiei regenerabile, reciclarea materialelor si reducerea emisiilor de carbon. Apple sprijina, de asemenea, programe de educatie si sustine comunitatile locale prin initiative sociale.

Apple a redefinit industria tehnologica prin inovatii si produse de exceptie. Cu angajamentul lor fata de inovatie, calitate si design sofisticat, Apple a castigat increderea si loialitatea milioanelor de utilizatori din intreaga lume. Compania ramane un lider inovator si un etalon al excelenței în industria tehnologică.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram