Actiuni Antibiotice Iasi

actiuni antibiotice iasi

Simbol:
ATB
ISIN:
ROATBIACNOR9
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Antibiotice Iasi

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Antibiotice Iasi

Evolutie pret actiuni


Actiuni Antibiotice Iasi

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
412.201 M RON
Randamentul dividendelor
1,29%
Raportul preț-castig (TTM)
10,70
Castig pe actiuni (TTM)
0,06RON

Despre Actiuni Antibiotice Iasi 

ISIN
ROATBIACNOR9
Sector
Medical
Industrie
Fabricarea produselor farmaceutice
Website
http://www.antibiotice.ro/
CEO
Ioan Nani
Sediu Central
Iasi, RO
Fondat
1955
Numar angajati
1410

Antibiotice Iasi este o companie farmaceutica de top din Romania, cu o istorie bogata in dezvoltarea si producerea de antibiotice si alte medicamente de inalta calitate. Cu sediul in Iasi, compania a avut un impact semnificativ asupra industriei farmaceutice locale si internationale.

Antibiotice Iasi a fost infiintata in 1955 si a fost initial o fabrica specializata in producerea de antibiotice. Compania a inceput sa produca primele antibiotice pe baza de penicilina si streptomicina, care au avut un impact major in tratarea infectiilor bacteriene. De-a lungul anilor, Antibiotice Iasi si-a extins portofoliul de produse, dezvoltand medicamente in diferite domenii terapeutice, cum ar fi infectiile respiratorii, dermatologia si sistemul cardiovascular.

Antibiotice Iasi s-a impus ca un lider in producerea de antibiotice, oferind solutii terapeutice eficiente pentru combaterea infectiilor bacteriene. Compania utilizeaza tehnologii de ultima generatie si procese riguroase de control al calitatii pentru a asigura siguranta si eficacitatea produselor sale. Expertiza sa in antibiotice a castigat recunoastere la nivel national si international.

Antibiotice Iasi ofera o gama larga de medicamente de inalta calitate, inclusiv antibiotice, antifungice, antiinflamatoare si altele. Compania se angajeaza sa dezvolte si sa produca medicamente sigure si eficiente, in conformitate cu cele mai inalte standarde farmaceutice. Produsele sale sunt utilizate in tratamentul unor afectiuni grave si contribuie la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.

Antibiotice Iasi investeste in mod constant in cercetare si dezvoltare pentru a inova si a aduce noi medicamente pe piata. Compania colaboreaza cu universitati si centre de cercetare pentru a dezvolta solutii terapeutice avansate. Prin aceste eforturi, Antibiotice Iasi isi consolideaza pozitia in industrie si contribuie la avansul stiintific si medical.

Antibiotice Iasi are un rol important in asigurarea accesului la medicamente de calitate si la preturi accesibile pentru populatie. Compania sustine initiative de responsabilitate sociala si programe de educatie medicala pentru a promova utilizarea rationala a antibioticelor si a preveni rezistenta bacteriana. De asemenea, Antibiotice Iasi coopereaza cu autoritatile de reglementare pentru a asigura conformitatea cu standardele de calitate si siguranta.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram