Actiuni AMC

Simbol:
AMC
ISIN:
US00165C1045
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni AMC

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni AMC

Evolutie pret actiuni


Actiuni AMC

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
2.409 B USD
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
-5,29
Castig pe actiuni (TTM)
-0,88USD

Despre Actiuni AMC 

ISIN
US00165C1045
Sector
Cinema
Industrie
Cinema
Website
http://www.amctheatres.com/
CEO
Adam Aron
Sediu Central
Leawood, USA
Fondat
1920
Numar angajati
33.694K

AMC Entertainment este una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume, specializata in exploatarea si gestionarea salilor de cinema. Fondata in 1920 si avand sediul central in Statele Unite ale Americii, AMC Entertainment a devenit un nume iconic in industria cinematografica, oferind o experienta de vizionare de neuitat pentru milioane de spectatori din intreaga lume.

Cu peste 100 de ani de experienta, AMC Entertainment a ramas mereu in pas cu inovatiile si tehnologiile de ultima generatie, aducand mereu ceva nou si excitant in lumea cinematografiei. Compania detine si opereaza o retea extinsa de sali de cinema, oferind o gama larga de filme din toate genurile, de la productii de succes la filme independente si documentare.

Unul dintre principalele aspecte care a adus succesul AMC Entertainment este focalizarea pe calitatea experientei de vizionare. Compania investeste constant in tehnologie si echipamente de ultima generatie pentru a oferi imagini si sunet de cea mai buna calitate. De asemenea, salile de cinema sunt amenajate in mod confortabil si modern, oferind o atmosfera placuta si captivanta pentru spectatori.

In plus, AMC Entertainment a introdus concepte inovatoare pentru a imbunatati experienta de vizionare. De exemplu, au fost dezvoltate sali de cinema IMAX, Dolby Cinema si 4DX, care ofera efecte speciale, proiectie de inalta calitate si o imersiune totala in film. Acestea aduc o noua dimensiune cinematografiei si creeaza o experienta captivanta pentru spectatori.

In ultimii ani, AMC Entertainment a extins si mai mult conceptul de divertisment, adaugand si alte elemente precum restaurante, baruri si zone de socializare in cadrul complexelor de cinema. Astfel, spectacolul cinematografic devine o experienta completa, unde spectatorii pot savura si mese delicioase, pot lua parte la evenimente speciale si pot petrece timp de calitate alaturi de prieteni si familie.

AMC Entertainment ramane un lider inovator si de incredere in industria cinematografica, continuand sa ofere experiente de vizionare de neuitat si sa revolutioneze modul in care publicul se bucura de filme.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram