Actiuni Amazon

actiuni amazon logo

Simbol:
AMZN
ISIN:
US0231351067
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Amazon

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Amazon

Evolutie pret actiuni


Actiuni Amazon

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
1.71 T USD
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
169,17
Castig pe actiuni (TTM)
0,31USD

Despre Actiuni Amazon 

ISIN
US0231351067
Sector
Comert
Industrie
Comert cu amanuntul
Website
https://www.amazon.com/
CEO
Jeffrey Bezos
Sediu Central
Seatle, USA
Fondat
1994
Numar angajati
1.54M

Amazon este una dintre cele mai mari si influente companii din lume, recunoscuta in principal pentru platforma sa de comert online. Cu o prezenta globala puternica si o gama larga de produse si servicii, Amazon a revolutionat modul in care oamenii fac cumparaturi si au acces la diverse resurse.

Fondata in anul 1994 de Jeff Bezos, Amazon a inceput ca un magazin online de carti. De-a lungul anilor, compania si-a extins rapid activitatile si a diversificat gama de produse si servicii oferite. Astazi, Amazon este cunoscuta ca fiind cel mai mare retailer online din lume, cu operatiuni extinse in mai multe domenii, cum ar fi electronica, moda, mobila, produse alimentare si servicii de streaming.

Amazon ofera o platforma de comert electronic completa si usor de utilizat, care permite consumatorilor sa achizitioneze produse de la vanzatori din intreaga lume. Cu o gama vasta de produse disponibile, clientii pot gasi aproape orice isi doresc, de la carti si electrocasnice, pana la imbracaminte si accesorii. Amazon ofera, de asemenea, servicii precum Amazon Prime, care ofera livrare rapida si acces la continut exclusiv de divertisment.

Amazon este cunoscuta pentru angajamentul sau fata de inovatie si tehnologie avansata. Compania a introdus conceptul de drone de livrare, care are potentialul de a revolutiona procesul de livrare a produselor. De asemenea, Amazon a investit semnificativ in inteligenta artificiala si in asistentii vocali, precum Amazon Alexa, care permite clientilor sa interactioneze cu produsele si serviciile prin comenzi vocale.

Amazon Web Services (AWS) este o divizie a companiei care ofera servicii de cloud computing si infrastructura pentru companii si dezvoltatori. AWS este recunoscuta ca fiind lider in domeniu si ofera o gama larga de servicii, cum ar fi stocare si procesare de date, analiza avansata si aplicatii web scalabile.

Amazon este o forta dominanta in industria comertului online, oferind clientilor acces la o gama variata de produse si servicii prin intermediul platformei sale. Cu inovatii tehnologice continue si angajamentul fata de satisfacerea nevoilor clientilor, Amazon isi mentine statutul de lider global in comertul electronic.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram