Actiuni ALRO

actiuni alro steel logo

Simbol:
ALR
ISIN:
ROALROACNOR0
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni ALRO

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni ALRO

Evolutie pret actiuni


Actiuni ALRO

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
1.138 B RON
Randamentul dividendelor
28,69%
Raportul preț-castig (TTM)
2,78
Castig pe actiuni (TTM)
0,57RON

Despre Actiuni ALRO 

ISIN
ROALROACNOR0
Sector
Metalurgie
Industrie
Metalurgia aluminiului
Website
http://alro.ro/
CEO
Gheorghe Dobra
Sediu Central
Slatina, RO
Fondat
1963
Numar angajati
2479

ALRO este una dintre cele mai importante companii din industria aluminiului, avand o prezenta puternica pe piata internationala. Fondata in Romania in anul 1963, ALRO a devenit un jucator de referinta in productia si prelucrarea aluminiului, furnizand produse de inalta calitate si solutii inovatoare pentru clientii sai.

Cu o experienta de peste 50 de ani, ALRO a investit constant in tehnologie si in modernizarea facilitatilor sale de productie. Compania detine o platforma industriala complexa, care include instalatii de prelucrare a aluminiului si facilitati de turnare, laminare, tratamente termice si tratamente de suprafata. Astfel, ALRO are capacitatea de a produce o gama larga de produse din aluminiu, precum foi, placi, profile, bare si aluminiu extrudat.

ALRO se bucura de o pozitie puternica pe piata internationala, exportand o mare parte din productia sa catre tari din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia. Compania are o strategie de diversificare a portofoliului de produse si servicii, pentru a satisface cerintele variate ale clientilor sai din diferite sectoare, precum constructii, industria auto, industria aerospaciala si altele.

Un aspect distinctiv al ALRO este angajamentul sau fata de sustenabilitate si protectia mediului. Compania implementeaza tehnologii si practici avansate pentru a reduce impactul asupra mediului, precum utilizarea energiei regenerabile si gestionarea eficienta a deseurilor. ALRO este certificata conform standardelor internationale pentru mediu si calitate, demonstrand preocuparea sa constanta pentru performanta si responsabilitatea sociala.

ALRO are o echipa dedicata si talentata, formata din profesionisti cu experienta in industria aluminiului. Compania investeste in dezvoltarea personalului sau, oferind programe de formare si pregatire pentru a mentine un nivel ridicat de expertiza si inovatie.

Prin calitatea produselor sale, angajamentul fata de mediu si orientarea catre inovatie, ALRO a castigat increderea clientilor sai si a dobandit o reputatie solida in industria aluminiului. Compania isi propune sa continue sa se dezvolte si sa se pozitioneze ca un lider al industriei, oferind produse de inalta calitate si solutii personalizate pentru nevoile clientilor sai din intreaga lume.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram