Actiuni AeroStar

actiuni aerostar logo

Simbol:
ARS
ISIN:
ROAEROACNOR5
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni AeroStar

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni AeroStar

Evolutie pret actiuni


Actiuni AeroStar

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
1.172 B RON
Randamentul dividendelor
2,34%
Raportul preț-castig (TTM)
12,99
Castig pe actiuni (TTM)
0,59 RON

Despre Actiuni AeroStar 

ISIN
ROAEROACNOR5
Sector
Productie
Industrie
Fabricarea aeronave si nave spatiale
Website
http://www.aerostar.ro/
CEO
Grigore Filip
Sediu Central
Bacau, RO
Fondat
1953
Numar angajati
1531

Aerostar este una dintre cele mai importante companii din industria aerospatiala si de aparare din Romania. Cu o experienta indelungata si o echipa de specialisti talentati, Aerostar se remarca prin excelenta in fabricarea si modernizarea de aeronave, componente aerostructurale si alte produse aeroportuare.

Aerostar a fost infiintata in anul 1953 si a avut initial un rol important in productia de aeronave militare. De-a lungul anilor, compania si-a diversificat activitatea si a dezvoltat colaborari internationale, castigand astfel recunoastere si incredere pe piata internationala. Astazi, Aerostar este un jucator important in domeniul aerospatial si de aparare, livrand produse si servicii de inalta calitate in intreaga lume. Aerostar se concentreaza pe fabricarea, modernizarea si mentenanta aeronavelor militare si civile, dezvoltarea de componente aerostructurale si furnizarea de servicii aeroportuare. Compania are capacitatea de a realiza lucrari complexe, inclusiv modernizarea si conversia aeronavelor, asigurand astfel performante superioare si siguranta in zbor.

Aerostar se remarca prin expertiza tehnica si calitatea serviciilor sale. Compania investeste in tehnologie de ultima generatie si se bazeaza pe o echipa de ingineri si specialisti calificati, capabili sa dezvolte solutii inovatoare si sa ofere produse de cea mai inalta calitate. De asemenea, Aerostar detine certificari internationale recunoscute, ceea ce atesta angajamentul sau fata de standardele de calitate si siguranta.

Aerostar colaboreaza cu parteneri internationale, inclusiv cu companii importante din industria aerospatiala si de aparare. Prin aceste parteneriate, Aerostar isi consolideaza expertiza, beneficiaza de transfer de tehnologie si participa la proiecte comune de mare anvergura. Astfel, compania contribuie la dezvoltarea industriei aerospatiale la nivel global.

Aerostar acorda o atentie deosebita inovatiei si dezvoltarii de tehnologii avansate. Compania investeste in cercetare si dezvoltare pentru a identifica noi solutii si tehnologii care sa imbunatateasca performantele aeronavelor si sa satisfaca cerintele in continua schimbare ale clientilor.

Aerostar manifesta responsabilitate sociala si are in vedere impactul sau asupra mediului inconjurator. Compania respecta standardele de mediu si implementeaza practici sustenabile in procesele sale de productie si operare.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcarhistoryarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram