Actiuni Adobe

actiuni adobe logo

Simbol:
ADBE
ISIN:
US00724F1012
Tip:
Actiuni
Segment
Principal
Categorie:
Premium
Tranzactionare
Privire de ansamblu
Analiza Tehnica
Actiuni Adobe

Evolutie pret tranzactionare

Actiuni Adobe

Evolutie pret actiuni


Actiuni Adobe

Analiza tehnica


Date cheie

Capitalizare de piață
190.539 B USD
Randamentul dividendelor
-
Raportul preț-castig (TTM)
40.84
Castig pe actiuni (TTM)
10.13USD

Despre Actiuni Adobe 

ISIN
US00724F1012
Sector
Tehnologie
Industrie
Software
Website
http://www.adobe.com/
CEO
Shantanu Narayen
Sediu Central
San Jose, USA
Fondat
1982
Numar angajati
29239

Adobe este o companie globala de software, renumita pentru suitele sale creative si solutiile tehnologice in domeniul designului, fotografiei, video-ului si experientelor digitale. Cu o gama larga de produse, Adobe ofera instrumente puternice si intuitive care permit profesionistilor si amatorilor sa exprime creativitatea si sa creeze continut vizual captivant.

Adobe Systems a fost infiintata in 1982 de catre John Warnock si Charles Geschke si a inceput initial prin dezvoltarea unui program de afisare a fonturilor, cunoscut sub numele de "PostScript". Acesta a revolutionat industria tiparului digital si a deschis drumul pentru dezvoltarea ulterioara a aplicatiilor de design si grafica. De-a lungul anilor, Adobe a achizitionat si integrat alte companii de software, precum Macromedia si Omniture, consolidandu-si astfel pozitia ca lider in domeniul creativitatii digitale.

Produse si solutii Adobe:
Adobe ofera o gama variata de produse si servicii, printre care se numara:

Adobe Creative Cloud: Este platforma emblematica a companiei, care include aplicatii precum Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro si multe altele. Aceste aplicatii permit profesionistilor sa creeze imagini, grafica, video-uri si design-uri exceptionale.

Adobe Document Cloud: Ofera solutii pentru gestionarea, semnarea si distribuirea documentelor electronice, cu aplicatii precum Adobe Acrobat si Adobe Sign.

Adobe Experience Cloud: Furnizeaza instrumente pentru marketing digital, analiza datelor si personalizarea experientelor utilizatorilor, ajutand companiile sa ofere experiente digitale de calitate superioara.

Adobe Stock: Este o baza de date cu milioane de fotografii, grafice, videoclipuri si alte resurse vizuale, disponibile pentru achizitionare si utilizare in proiectele creative.

Adobe se remarca prin continua sa inovare si investitii in cercetare si dezvoltare. Compania lanseaza in mod regulat actualizari si noi functii pentru aplicatiile sale, tinand pasul cu tendintele si cerintele industriei creative. De asemenea, Adobe incurajeaza colaborarea si schimbul de idei prin comunitatea sa online, evenimente si programe de mentorat.

Adobe isi asuma angajamentul de a sprijini creativitatea, inspirand si ajutand oamenii sa-si dezvolte potentialul in domeniul artistic. Compania promoveaza inclusiunea si diversitatea in creativitate, oferind instrumente accesibile si resurse pentru toti utilizatorii. In plus, Adobe se preocupa de impactul sau asupra mediului inconjurator, urmarind sa reduca amprenta sa de carbon si sa adopte practici sustenabile.

Citeste mai mult

Brokeri >

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram