Utilitati

Liberalizarea pietelor de energie electrica si gaze naturale inseamna pentru utilizatori libertatea de a alege furnizorul care se potriveste nevoilor acestora.
Libertatea de a-ti alege furnizorul de gaze sau electricitate
Economie de bani, transparenta si inovatie!
Parcurge ghidurile Mr.Finance si alege ce este mai bine pentru casa ta!
Alege serviciile de utilitati potrivite nevoilor si gospodariei tale din selectia de mai jos

Utilitati - energie electrica si gaze naturale

Liberalizarea pietelor de energie electrica si gaze naturale inseamna pentru utilizatori libertatea de a alege furnizorul care se potriveste nevoilor acestora. Economie de bani, transparenta si inovatie! 

Parcurge ghidurile Mr.Finance si alege ce este mai bine pentru casa ta! 

Ce sunt Retelele de utilitati?

Retelele de utilitati publice sunt un ansamblu de ramificatii, prin care se distribuie consumatorilor dintr-o localitate apa, gaze naturale, electricitate si transport. 

Reteaua de utilitati cuprinde:

  • Reteaua de gaze naturale
  • Reteaua energetica
  • Reteaua de apa
  • Reteaua de canalizare

23% din cheltuielile gospodariilor romanesti sunt alocate pentru gaze, apa si electricitate.

Energie electrica

Consumatorii casnici au posibilitatea sa aleaga furnizorul de energie electrica din piata libera. Astfel ca, in urma unei analize, iti poti alege furnizorul de energie electrica, alegand oferta cea mai avantajoasa pentru nevoile tale. Operatorul de distributie a energiei ramane acelasi si se va schimba doar furnizorul.

Calitatea serviciilor vor ramane aceleasi!

Schimbarea furnizorului nu este complicata si este gratuita, conform Ordinului Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei nr. 105/2014 .

Consulta ghidul MrFinance si gaseste furnizorul de energie electrica pe placul tau!

Gaze naturale

Procesul de liberalizare al pietei de gaze naturale a inceput inca din anul 2007, continuand pana la 1 ianuarie a anului 2020.

Consumatorul casnic are posibilitatea sa aleaga furnizorul de gaze naturale, fara a fi expus vreunui risc.

Consumatorii care aleg sa ramana in piata reglementata, vor fi suspusi cresterii preturilor, cresteri ce presupun o majorare graduala cu pana la 50%.

Consulta ghidul MrFinance si afla care sunt furnizorii de pe piata de gaze naturale!

Nu ai gasit ce cautai? Rasfoieste in continuare ghidurile mrfinance.ro 
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv.

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
magnifiermenucross-circle

Pin It on Pinterest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram