Credite rapide cu Onnen.ro

Imprumuturi acordate  intre 1000 si 10000 RON


Pentru un imprumut de 1000 RON pe o perioada de 3 luni, DAE este de 69,33%. Valoarea totala a dobanzi in valoare de 119 RON


Comision de analiza de 250 RON 


Pentru suma de 1000 RON se va rambursa 1369 RON


Suma maxima de imprumut 10000 RON


Procedura de aplicare si acordare a imprumuturilor rapide acordate de Onnen Credit este una rapida, ce poate fi descrisa in 3 pasi simpli. Pentru inceput, trebuie sa accesati platforma online a companiei si sa alegeti suma imprumutata si rata convenabila pentru dumneavoastra. Aceasta poate varia intre 1000 si 10000 de lei. De asemenea, rata lunara variaza intre 250 si 470 de lei.

Onnen.ro obtine 4,5 puncte dintr-un posibil 5 în evaluarea generala. 

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Onnen

Cerintele necesare pentru a aplica pentru un credit rapid de la Onnen.ro

 • vârsta minima de 18 ani
 • sa fii cetatean Roman
 • Sa va permiteti rambursarea creditului realizat la data scadenta
 • Un cont bancar la orice banca din Romania

Piata de credite rapide se afla intr-o continua expansiune. Incepand cu anul 2016, un nou competitor si-a facut aparitia pe aceasta nisa din Romania: Onnen Credit IFN.

Acesta este brandul prin care comunica grupul financiar 4Finance Group, prezent pe piata din Europa inca din anul 2008. Compania insumeaza credite acordate de peste 3 miliarde de euro, fiind una dintre cele mai importante entitati de pe piata.

Practic, Onnen Credit IFN este o institutie financiara nebancara ce ofera celor interesati imprumuturi bancare rapide, cu valori cuprinse intre 1000 si 10000 de lei.

Spre deosebire de alte companii consacrate pe piata imprumuturilor rapide din Romania, Onnen acorda sume de bani mult mai mari, pentru perioade de timp mai indelungate: de la 3 luni pana la 2 ani.

Onnen Credit desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional, in conditii stabilite de lege. Infiintarea si functionarea acesteia este reglementata prin intermediul Legii nr 93/20019 referitoare la institutiile financiare nebancare.

 • Credite intre
 • 1000 si 10000 RON
 • DAE este de 69,33%.
  Pentru un imprumut de 1000 RON pe o perioada de 3 luni, DAE este de 69,33%. Valoarea totala a dobanzi in valoare de 119 RON
 • Procesul de aplicatie se face 100% online
  Aplică online şi primeşti banii în cont, în mai puţin de 24 de ore
 • Bani se transfera in 24h
  Banii se vor transfera intr-un cont personal intr-un timp foarte scurt, de maxim 24 de ore.
 • Flexibil
  Creşti suma împrumutată oricând doreşti si decizi rata lunară

Cum puteti accesa un imprumut prin Onnen Credit?

Procedura de aplicare si acordare a creditelor rapide acordate de Onnen Credit este una rapida, ce poate fi descrisa in 3 pasi simpli. Pentru inceput, trebuie sa accesati platforma online a companiei si sa alegeti suma imprumutata si rata convenabila pentru dumneavoastra. Aceasta poate varia intre 1000 si 10000 de lei. De asemenea, rata lunara variaza intre 250 si 470 de lei.

Odata completate aceste campuri, se vor calcula automat urmatoarele: durata de imprumut, dobanda anuala efectiva, valoarea comisionului de analiza, suma de rambursat si eventual, rata propusa de companie si data primei transe.

Astfel, veti putea analiza cu atentie cifrele puse la dispozitie, in asa maniera incat a decideti daca imprumutul este unul avantajos pentru dumneavoastra si implicit, daca doriti sa continuati procedura de accesare a acestuia. Acest lucru se realizeaza prin apasarea butonului: Solicita imprumut.

Al doilea pas consta in completarea formularului de inregistrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti datele personale si sa incarcati pe platforma documentele cerute. Dupa ce ati terminat acest pas, trimiteti solicitarea pentru analiza.

Aceasta va fi analizata de un operator, alaturi de istoricul dumneavoastra financiar. Cel de-al treilea pas consta in primirea raspunsului. In situatia in care cererea de creditare va fi aprobata, banii se vor transfera intr-un cont personal intr-un timp foarte scurt, de maxim 24 de ore.

Criterii de eligibilitate pentru Onnen Credite

Daca am face o comparatie intre imprumuturile bancare si cele nebancare, precum cele oferite de Onnen Credite, putem spune ca conditiile de eligibilitate impuse de cea din urma sunt mult mai simple de indeplinit.

Solicitantii unui credit Onnen trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii de eligibilitate: sa fie cetateni romani, sa iti permita rambursarea imprumutului realizat la data scadenta, sa dispuna de un venit lunar stabil, sa aiba o carte de identitate si un cont bancar la oricare banca din Romania.

Onnen Credit: documente necesare pentru imprumut

Si din aceasta perspectiva, Onnen Credite impune un dosar de aplicare mult mai simplificat decat cel impus de institutiile bancare. Practic, tot ce va trebuie pentru a aplica pentru un astfel de credit este o copie scanata sau fotografiata a cartii de identitate. Desigur, este posibil ca in functie de imprumut si istoricul financiar, Onnen Credit IFN sa solicite si un document care sa va ateste dovada lunara a venitului.

Cum se ramburseaza creditul?

La fel cum Onnen Credit v-a obisnuit, plata ratelor lunare nu poate fi altfel decat simpla. Avand in vedere ca toata procedura de solicitare si acordare a imprumutului se realizeaza exclusiv online, este evident ca plata ratelor se va face la fel de practic.

Aceasta se realizeaza prin transfer bancar, in unul din conturile pe care compania vi le pune la dispozitie. Cu ajutorul contului online de pe platforma, veti fi capabili sa vedeti ratele lunare si data scadenta pentru fiecare din acestea. Desigur, pentru a identifica rapid si fara probleme plata, este necesar ca in detaliile de plata sa includeti numarul imprumutului.

Avantajele unui imprumut de la Onnen Credit

Onnen Credit a castigat teren in fata altor competitori de pe piata din Romania, iar imprumuturile pe care le ofera sunt accesare de un numar mare de oameni multumita multiplelor avantaje cu care compania vine in intampinarea clientilor. Iata care sunt acestea:

Usurinta in aplicare si acordare

Procesul de aplicare pentru credit este unul extrem de simplificat, realizandu-se doar online. Acest lucru inseamna ca persoana ce aplica pentru un astfel de imprumut nu trebuie sa se deplaseze fizic a un sediu al companiei.

Aceasta va aplica prin accesarea platformei, procesul fiind unul simplificat si usor de realizat. Conditiile de eligibilitate sunt usor de indeplinit, iar ca documentatie, este necesara doar cartea de identitate. Analiza dosarului se face intr-un termen foarte scurt, iar daca verdictul este unul pozitiv, creditul se acorda in doar 1 zi.

Acces simplu la cont

Contul online se acceseaza simplu, de pe orice dispozitiv, fie el telefon mobil, tableta, laptop sau computer. De asemenea, acolo sunt disponibile toate datele importante despre imprumut necesare clientului: valoarea urmatoarei rate lunare, perioada de plata ramasa etc. Toate la un click distanta.

Notificari de plata

Exista anumite persoane care nu sunt rau-platnice, ci efectiv dispun de un program incarcat sau nu isi gestioneaza optim timpul liber. Anumite aspecte din viata de zi cu zi ii pot determina sa uite de plata ratei lunare.

Compania a inteles aceasta problema cu care se confrunta clientii, motiv pentru care a gasit solutia optima: acestia anunta apropierea datei scadente pentru plata ratei lunare.

Posibilitatea de plata anticipata

Persoana imprumutata are dreptul de a achita partial sau integral valoarea creditului inainte de data rambursarii. In aceasta situatie, el va dispune de o reducere proportionala a dobanzii, dar si a altor costuri ce corespund perioadei dintre data platii anticipate si data rambursarii. In situatia unei rambursari partiale anticipate, compania va recalcula valoarea totala platibila si va oferi clientului un nou grafic de rambursare.

 • Credite intre
 • 1000 si 10000 RON
 • DAE este de 69,33%.
  Pentru un imprumut de 1000 RON pe o perioada de 3 luni, DAE este de 69,33%. Valoarea totala a dobanzi in valoare de 119 RON
 • Procesul de aplicatie se face 100% online
  Aplică online şi primeşti banii în cont, în mai puţin de 24 de ore
 • Bani se transfera in 24h
  Banii se vor transfera intr-un cont personal intr-un timp foarte scurt, de maxim 24 de ore.
 • Flexibil
  Creşti suma împrumutată oricând doreşti si decizi rata lunară

Dezavantajele unui imprumut Onnen Credit IFN

Ca orice serviciu ce ofera nenumarate beneficii in raport cu alte servicii alternative existente pe piata, acesta implica si o serie de costuri, transpuse ca fiind principalul dezavantaj pe care creditele le implica.

Creditele rapide sunt dezavantajoase pentru persoanele care nu platesc ratele la timp si totodata, sunt destul de costisitoare.

De pilda, pentru o suma imprumutata de 1000 lei pentru o perioada de imprumut de 3 luni, se va percepe un comision de analiza de 250 de lei si o dobanda de 69.93%.

Cu alte cuvinte, veti imprumuta pentru 3 luni 1000 de lei, iar la finalizarea creditului veti achita suma de 1369 de lei. Un simplu calcul ne ajuta sa realizam ca costul total al creditului este de 369 de lei, pe langa ratele de returnare a acestuia.

De asemenea, lucrurile sunt si mai complicate daca se intarzie plata ratelor. Intrucat creditele se acorda intr-un ritm rapid si foarte simplu, acest lucru se plateste in dobanzi mari si penalizari usturatoare.

Consecintele neindeplinirii obligatiilor de plata

In situatia in care realizati un imprumut si intarziati plata ratelor, iata care sunt drepturile companiei:

 • De a percepe o dobanda penalizatoare de 0.18% din soldul curent al ratei scadente neachitate pentru fiecare zi de intarziere. De asemenea, daca este aplicabil, se va lua in calcul si comisionul unic pentru servicii prestate, la cererea debitorului.
 • Compania va furniza Biroului de Credit informatiile referitoare la datoriile persoanei in cauza, aspect ce poate afecta negativ istoricul lui de credit. Drept consecinta. Acesta va putea fi afectat ulterior, daca va mai aplica pentru un alt credit.
 • Onnen Credit are datoria de a apela pentru colaborare cu o firma de recuperare a datoriilor.
 • In lipsa unei cooperari, compania poate initia procesul de executare silita in conditiile prevazute de lege.
 • Mai mult decat atat, persoana imprumutata poate sa devina responsabila pentru toate costurile de recuperare si executare silita.

Parerea noastra este ca Onnen Credit IFN este alegerea ideala pentru acele situatii cand intervine nevoia urgenta de utilizare a unei sume de bani, iar persoana in cauza nu o detine la momentul respectiv.

Daca este platit la timp, creditul nu atrage repercusiuni asupra clientului, in afara de plata dobanzii, care intr-adevar, este mai mare decat cea practicata de banci.

Intrucat acest dezavantaj este eclipsat de procedura de acordare simpla si acordarea in termen scurt, creditul este avantajos. Mai mult decat atat, daca este rambursat in avans, costurile lui scad. Nu va recomandam aceste credite daca nu sunteti dispus sa il tratati responsabil si sa il platiti in timp util.

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

 

Share This