Onne Credit Pareri

Onnen Credit Ofera:

Nu există o limită pentru primul credit, astfel încât se pot împrumuta între 1.000 și 10.000 lei pe o durată cuprinsă între 3 luni și 24 de luni.

Clientul stabilește care este suma pe care vrea să o împrumute și care este rata lunară dorită (cu o valoare variabilă, în funcție de suma solicitată)

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Cerintele pentru Onnen Credit

 • vârsta minima de 18 ani
 • sa fii cetatean Roman
 • Sa va permiteti rambursarea creditului realizat la data scadenta
 • Un cont bancar la orice banca din Romania

Avantaje

 • Usurinta procesului de aplicare
 • Acces simplu la cont
 • Notificari de plata
 • Posibilitatea de plata anticipata

Dezavantaje

 • Dobanaziile si comisioanele ridicate

Tipurile de credit Onnen

Nu există o limită pentru primul credit, astfel încât se pot împrumuta între 1.000 și 10.000 lei pe o durată cuprinsă între 3 luni și 24 de luni.

Clientul stabilește care este suma pe care vrea să o împrumute și care este rata lunară dorită (cu o valoare variabilă, în funcție de suma solicitată)

Calculul dobânzii Onnen

Pentru o sumă de 10.000 lei cu o rata lunară minimă de 775 lei, cu o durată de împrumut de 24 luni și DAE  94,4%, vom avea un total de rambursat de 18.592 lei, din care valoarea totală a dobânzii este 8.342 lei, iar comisionul de analiză 250 lei.

Pentru o sumă de 1.000 lei cu o rată lunară minimă de 87 lei, pe o durată de 24 luni și DAE 124,1%, vom avea un total de rambursat de 2.084 lei, din care valoarea totală a dobânzii este 834 lei, iar comisionul de analiză 250 lei.

Comisionul de analiză dosar este o suma fixă, împărțită în mod egal și inclusă în fiecare rată lunară.

Refinantare si Penalitati Onnen Credit

În cazul în care plata nu este rambursată la termen, firma își rezervă dreptul de a aplica dobândă penalizatoare în valoare de 0,18% pentru fiecare zi de întârziere, aplicabilă principalului restant și comisoane.

 

În cazul rambursării anticipate, clientul va avea o reducere proporțională a dobânzii datorate, precum și a costurilor corespunzătoare dintre data plății anticipate și data rambursării.

Pentru rambursarea anticipată a valorii totale datorate de client, firma își rezervă dreptul de a primi o compensație echitabilă pentru costurile direct legate de rambursarea anticipată a creditului.

Onnen nu oferă împrumuturi rapide, astfel încât se apropie mai degrabă cu produsele oferite de instituțiile bancare

Onnen îi permite clientului să stabilească rata lunară, iar durata este calculată automat în funcție de rată.

Acest lucru îi poate oferi clientului mai mult control asupra costurilor, pornind de la bugetul de care dispune.

Penalitati pentru creditul Onnen

In situatia in care realizati un imprumut si intarziati plata ratelor, iata care sunt drepturile companiei:

 • De a percepe o dobanda penalizatoare de 0.18% din soldul curent al ratei scadente neachitate pentru fiecare zi de intarziere. De asemenea, daca este aplicabil, se va lua in calcul si comisionul unic pentru servicii prestate, la cererea debitorului.
 • Compania va furniza Biroului de Credit informatiile referitoare la datoriile persoanei in cauza, aspect ce poate afecta negativ istoricul lui de credit. Drept consecinta. Acesta va putea fi afectat ulterior, daca va mai aplica pentru un alt credit.
 • Onnen Credit are datoria de a apela pentru colaborare cu o firma de recuperare a datoriilor.
 • In lipsa unei cooperari, compania poate initia procesul de executare silita in conditiile prevazute de lege.
 • Mai mult decat atat, persoana imprumutata poate sa devina responsabila pentru toate costurile de recuperare si executare silita.

Calculator Dobanda

Comparatie Onnen Credit

Pentru a va putea oferi o compartie bazata pe date exacte si corecte, am dori sa precizam factorii pe care i-am luat in considerare pentru evaluarea creditului.

 • Suma: 2000 de RON
 • Perioada de creditare: 30 de zile
 • Dobanda: Specifica pentru fiecare creditor
 • Costul Total al Creditului
 • Costul Total al Dobanzii 
 • Gradul de Indatorare
CreditorSuma
DobandaTermenCost CreditCost DobandaGrad indatorare
Mindi2000 RON0.73%30 de zile2438 RON
438 RON122%
Smile Credit
2000 RON0.90%
30 de zile2540 RON540 RON
127%
Zaplo
2000 RON1.10%30 de zile2660 RON
660 RON
133%
Mobilo Credit2000 RON1.15%
30 de zile2690 RON
690 RON
135%
Viva Credit2000 RON1.20%30 de zile2720 RON
720 RON
136%
Telecredit
2000 RON1.20%
30 de zile2720 RON
720 RON
136%
Extrasimplu2000 RON1.20%
30 de zile2720 RON720 RON
136%
Creditfix
2000 RON1.20%
30 de zile2720 RON
720 RON
136%
Ferratum
2000 RON1.29%
30 de zile2774 RON774 RON
139%
Hora Credit2000 RON2%30 de zile3200 RON1200 RON160%
 Gradul de indatorare

Gradul de indatorare este o ecuatie matematica prin care se poate determina riscul la care esti supus atunci cand accesezi un imprumut rapid, bancar, etc. Gradul de indatorare este determinat de raportul dintre “suma cheltuielilor lunare” si “suma veniturilor lunare”.

Pentru exemplele de mai sus, gradul de indatorare este calculat la un venit net lunar de 2000 RON. Exemplu: Astfel pentru un imprumut de 2000 RON cu o Dobanda de 1,2% si o durata de creditare de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi in valoare de 2774 RON, din care 774 RON Dobanda. Gradul de indatorare in acest exemplu este de (2720/2000)*100 = 139% 

 Disclaimer: Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare care depasesc gradul de indatorare de peste 30%. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că aceste tipuri de imprumuturi sunt de multe ori ultima solutie pentru multi dintre noi, din acest motiv va invitam sa folositi instrumentele financiare puse la dispozitie de echipa mrfinance.ro pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Despre Onnen Credit

Piata de credite rapide se afla intr-o continua expansiune. Incepand cu anul 2016, un nou competitor si-a facut aparitia pe aceasta nisa din Romania: Onnen Credit IFN.

Acesta este brandul prin care comunica grupul financiar 4Finance Group, prezent pe piata din Europa inca din anul 2008. Compania insumeaza credite acordate de peste 3 miliarde de euro, fiind una dintre cele mai importante entitati de pe piata.

Practic, Onnen Credit IFN este o institutie financiara nebancara ce ofera celor interesati imprumuturi bancare rapide, cu valori cuprinse intre 1000 si 10000 de lei.

Spre deosebire de alte companii consacrate pe piata imprumuturilor rapide din Romania, Onnen acorda sume de bani mult mai mari, pentru perioade de timp mai indelungate: de la 3 luni pana la 2 ani.

Onnen Credit desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional, in conditii stabilite de lege. Infiintarea si functionarea acesteia este reglementata prin intermediul Legii nr 93/20019 referitoare la institutiile financiare nebancare.

Cum puteți accesa un împrumut prin Onnen Credit ?

Procedura de aplicare si acordare a creditelor rapide acordate de Onnen Credit este una rapida, ce poate fi descrisa in 3 pasi simpli. Pentru inceput, trebuie sa accesati platforma online a companiei si sa alegeti suma imprumutata si rata convenabila pentru dumneavoastra. Aceasta poate varia intre 1000 si 10000 de lei. De asemenea, rata lunara variaza intre 250 si 470 de lei.

Odata completate aceste campuri, se vor calcula automat urmatoarele: durata de imprumut, dobanda anuala efectiva, valoarea comisionului de analiza, suma de rambursat si eventual, rata propusa de companie si data primei transe.

Astfel, veti putea analiza cu atentie cifrele puse la dispozitie, in asa maniera incat a decideti daca imprumutul este unul avantajos pentru dumneavoastra si implicit, daca doriti sa continuati procedura de accesare a acestuia. Acest lucru se realizeaza prin apasarea butonului: Solicita imprumut.

Al doilea pas consta in completarea formularului de inregistrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti datele personale si sa incarcati pe platforma documentele cerute. Dupa ce ati terminat acest pas, trimiteti solicitarea pentru analiza.

Aceasta va fi analizata de un operator, alaturi de istoricul dumneavoastra financiar. Cel de-al treilea pas consta in primirea raspunsului. In situatia in care cererea de creditare va fi aprobata, banii se vor transfera intr-un cont personal intr-un timp foarte scurt, de maxim 24 de ore.

Condiții de Eligibilitate:

Daca am face o comparatie intre imprumuturile bancare si cele nebancare, precum cele oferite de Onnen Credite, putem spune ca conditiile de eligibilitate impuse de cea din urma sunt mult mai simple de indeplinit.

Solicitantii unui credit Onnen trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii de eligibilitate:

 • sa fie cetateni romani
 • sa iti permita rambursarea imprumutului realizat la data scadenta
 • sa dispuna de un venit lunar stabil
 • sa aiba o carte de identitate
 • un cont bancar la oricare banca din Romania.

Rambursarea creditului:

Si din aceasta perspectiva, Onnen Credite impune un dosar de aplicare mult mai simplificat decat cel impus de institutiile bancare. Practic, tot ce va trebuie pentru a aplica pentru un astfel de credit este o copie scanata sau fotografiata a cartii de identitate. Desigur, este posibil ca in functie de imprumut si istoricul financiar, Onnen Credit IFN sa solicite si un document care sa va ateste dovada lunara a venitului.

Cum se ramburseaza imprumutul

La fel cum Onnen Credit v-a obisnuit, plata ratelor lunare nu poate fi altfel decat simpla. Avand in vedere ca toata procedura de solicitare si acordare a imprumutului se realizeaza exclusiv online, este evident ca plata ratelor se va face la fel de practic.

Aceasta se realizeaza prin transfer bancar, in unul din conturile pe care compania vi le pune la dispozitie.

Cu ajutorul contului online de pe platforma, veti fi capabili sa vedeti ratele lunare si data scadenta pentru fiecare din acestea. Desigur, pentru a identifica rapid si fara probleme plata, este necesar ca in detaliile de plata sa includeti numarul imprumutului.

Avantajele Onnen Credit

Onnen Credit a castigat teren in fata altor competitori de pe piata din Romania, iar imprumuturile pe care le ofera sunt accesare de un numar mare de oameni multumita multiplelor avantaje cu care compania vine in intampinarea clientilor. Iata care sunt acestea:

 • Procesul de aplicare: Procesul de aplicare pentru credit este unul extrem de simplificat, realizandu-se doar online. Acest lucru inseamna ca persoana ce aplica pentru un astfel de imprumut nu trebuie sa se deplaseze fizic a un sediu al companiei.

  Aceasta va aplica prin accesarea platformei, procesul fiind unul simplificat si usor de realizat. Conditiile de eligibilitate sunt usor de indeplinit, iar ca documentatie, este necesara doar cartea de identitate. Analiza dosarului se face intr-un termen foarte scurt, iar daca verdictul este unul pozitiv, creditul se acorda in doar 1 zi.

 • Contul online: Contul online se acceseaza simplu, de pe orice dispozitiv, fie el telefon mobil, tableta, laptop sau computer. De asemenea, acolo sunt disponibile toate datele importante despre imprumut necesare clientului: valoarea urmatoarei rate lunare, perioada de plata ramasa etc. Toate la un click distanta.
 • Notificari de plata: Exista anumite persoane care nu sunt rau-platnice, ci efectiv dispun de un program incarcat sau nu isi gestioneaza optim timpul liber. Anumite aspecte din viata de zi cu zi ii pot determina sa uite de plata ratei lunare.

  Compania a inteles aceasta problema cu care se confrunta clientii, motiv pentru care a gasit solutia optima: acestia anunta apropierea datei scadente pentru plata ratei lunare.

 • Plata Anticipata: Persoana imprumutata are dreptul de a achita partial sau integral valoarea creditului inainte de data rambursarii. In aceasta situatie, el va dispune de o reducere proportionala a dobanzii, dar si a altor costuri ce corespund perioadei dintre data platii anticipate si data rambursarii. In situatia unei rambursari partiale anticipate, compania va recalcula valoarea totala platibila si va oferi clientului un nou grafic de rambursare.

Dezavantajele unui credit Onnen

 • Ca orice serviciu ce ofera nenumarate beneficii in raport cu alte servicii alternative existente pe piata, acesta implica si o serie de costuri, transpuse ca fiind principalul dezavantaj pe care creditele le implica.
 • Creditele rapide sunt dezavantajoase pentru persoanele care nu platesc ratele la timp si totodata, sunt destul de costisitoare.
 • De pilda, pentru o suma imprumutata de 1000 lei pentru o perioada de imprumut de 3 luni, se va percepe un comision de analiza de 250 de lei si o dobanda de 69.93%.
 • Cu alte cuvinte, veti imprumuta pentru 3 luni 1000 de lei, iar la finalizarea creditului veti achita suma de 1369 de lei. Un simplu calcul ne ajuta sa realizam ca costul total al creditului este de 369 de lei, pe langa ratele de returnare a acestuia.
 • De asemenea, lucrurile sunt si mai complicate daca se intarzie plata ratelor. Intrucat creditele se acorda intr-un ritm rapid si foarte simplu, acest lucru se plateste in dobanzi mari si penalizari usturatoare.

Sfaturi si recomandari de la echipa Mr. Finance

Parerea noastra este ca Onnen Credit IFN este alegerea ideala pentru acele situatii cand intervine nevoia urgenta de utilizare a unei sume de bani, iar persoana in cauza nu o detine la momentul respectiv.

Daca este platit la timp, creditul nu atrage repercusiuni asupra clientului, in afara de plata dobanzii, care intr-adevar, este mai mare decat cea practicata de banci.

Intrucat acest dezavantaj este eclipsat de procedura de acordare simpla si acordarea in termen scurt, creditul este avantajos. Mai mult decat atat, daca este rambursat in avans, costurile lui scad. Nu va recomandam aceste credite daca nu sunteti dispus sa il tratati responsabil si sa il platiti in timp util.

Nu esti sigur ca Onnen Credit este creditul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate ofertele de creditare rapida in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

35 de zile

Aprobare:

15 min

Suma Max

3000 RON

Dobanda

2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

1500 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

30 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

1,2% pe zi

Perioada

55 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,29% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,4% pe zi

Perioada

45 de zile

Suma Max

3000 RON

Aprobare:

20 de min

Dobanda

Variabila

Perioada

11 luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

0,9% pe zi

Perioada

35 de zile

Bună ziua!

În rândurile ce urmează am enumerat ofertele inactive care se află pe platforma noastră. Cu alte cuvinte, înseamnă că nu avem un parteneriat activ cu compania respectivă sau nu mai putem recomanda produsele acestora în prezent.

Cu toate acestea, recunoaștem importanța transparenței financiare pe parcursul întregului proces de luare a unei decizii cu aspect financiar. Astfel, în loc să eliminăm ofertele inactive am decis să le păstram în platforma mrfinance.ro sub formă  de “oferte inactive”.

Pentru a ne ajuta să ne păstrăm integritatea editorială, echipa noastră are nevoie de sprijinul vostru și vă încurajăm să accesați doar oferte ce au link-uri active.

 Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați disclaimer-ul de publicitate.

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

3500 RON

Aprobare:

30 de min

Dobanda

5,97% pe luna

Perioada

90 de zile

Suma Max

10.000 RON

Aprobare:

24 de ore

Dobanda

Variabila

Perioada

24 de luni

Suma Max

2000 RON

Aprobare:

15 min

Dobanda

1,1% pe zi

Perioada

35 de zile

Suma Max

2900 RON

Aprobare:

10 min

Dobanda

1,15% pe zi

Perioada

31 de zile

Suma Max

900.000 RON

Aprobare:

2 ore

Dobanda

3% pe luna

Perioada

120 de luni

Metodologia de recenzie

Recenziile mrfinance.ro pentru credite rapide sunt bazate pe un sistem de puncte de la 1-5, acestea include: Suma maxima de creditare, Cerintele pentru imprumut, Perioada de creditare, Dobanziile percepute, Taxe si comisioane, Modalitati de rambursare, Penalitati si Gradul de indatorare

Aceste caracteristici sunt luate in calcul pentru a asigura o recenzie corecta si obiectiva. Ca experti financiari nu putem recomanda produse financiare a caror dobanda depaseste 36%, acest prag este considerat de expertii financiari ca fiind limita superioara acceptabila pentru ca un imprumut sa fie accesibil.

In ceea ce priveste creditele rapide, acestea de multe ori sar pragul de 100%, din acest motiv ca experti financiari nu va putem recomanda aceste produse, dar va putem ghida si oferi instrumentele financiare de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune si educate decizii financiare. Recenziile mrfinance.ro sunt
independete si obiective, mrfinance.ro nu percepe compensatii pentru recenziile noastre financiare. Va rugam sa consultati ghidurile editoriale pentru mai multe informatii.

– Oferta excelenta; Printe cele mai bune caracteristici pentru consumator
– Oferta foarte buna; Multe caracteristi in favoarea consumatorului
– Oferta buna; Indepliniste multe dintre caracteristicile consumatorului
– Oferta buna; Indeplineste o mare dintre caracteristicile consumatorului
– Oferta medie; Multe caracteristici care lipsesc si nu favorizeaza consumatorul
– Oferta mediocra; Caracteristici care nu favorizeaza utilizatorul

Despre Autor

 

Cristian, este editorul si expertul nostru in credite rapide. Cristian are un master in Business si Marketing de la una dintre cele mai prestigioase Universitati din Danemarca.

Mrfinance.ro » Recenzii » Ifn-uri » Onnen

Disclaimer: Mrfinance se straduieste pe deplin sa mentina acuratetea si actualitatea informatiilor sale. Aceasta informatie poate fi diferita fata de ceea ce puteti intalni la o institutie financiara, furnizor de servicii sau site-ul produsului/serviciului respectiv. Toate produsele si serviciile financiare sunt prezentate fara garantie. Atunci cand evaluati ofertele, va rugam sa consultati Termenii si conditiile institutilor financiare. Daca ati gasit diferente intre informatiile de pe site-ul nostru si cele oferite de institutiile financiare, va rugam sa ne contactati la [email protected]. Pentru sugestii si reclamatii puteti suna la telefonul consumatorului 0219551, pentru mai multe informatii intrati pe site-ul ANPC

In plus, acest site poate fi compensat prin terti agenti de publicitate. Totodata, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, continutul blog-ului si recenziile editoriale se bazeaza pe o analiza obiectiva. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati disclaimer-ul de publicitate.