Evergrande, fenomen explicat pe ințelesul tuturor

Inscrie-te si participa la webinarul XTB pentru a afla mai multe despre acest fenomen
Cristian
 de citit in 
2
 min.
07/10/2021
Din acest articol 

Evergrande, fenomen explicat pe ințelesul tuturor

Ce vei afla participând la acest webinar:

Suntem martorii unui moment de cotitură a trendului bursier ascendent?
Care sunt impactul și consecințele Evergrande asupra burselor și economiei mondiale?
Ar putea criza Evergrande da un imbold investitorilor spre adăpostire?
Ce efect are Evergrande asupra indicilor europeni și americani, dar și asupra aurului și dolarului american?

Pentru a te inscrie la webinar, da click aici.

Evergrande, fenomen explicat pe ințelesul tuturor 1
Webinar Evergrande XTB

Webinar prezentat de Claudiu Cazacu

Consulting Strategist XTB România
Evergrande, fenomen explicat pe ințelesul tuturor 2
Claudiu Cazacu

Claudiu Cazacu a studiat Inginerie Electronică și Telecomunicații la Universitatea Politehnica București. A absolvit prestigiosul master în finanțe al London Business School în 2016. Studiile sale în domeniul economic i-au adus și diploma de master în finanțe (DOFIN) la Academia de Studii Economice. Fiind un trader activ și investitor din 2004, analizează piețele financiare atât din punct de vedere tehnic cât și fundamental, convins că abordarea duală este calea spre optimizarea tranzacțiilor. Este un invitat frecvent al posturilor de televiziune precum și autor de articole și prognoze la FXStreet.com - unul dintre cele mai mari portaluri financiare din Europa. În 2013 el a fost distins cu premiul Market News International (parte a grupului Deutsche Börse) pentru precizia previziunilor macroeconomice.

Evergrande, fenomen explicat pe ințelesul tuturor 1
Webinar Evergrande XTB

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 73% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. 

Articol scris de Cristian
Cristian este editorul și expertul nostru în produse financiare. Este pasionat de tehnologie și produse din sfera fintech. A urmat cursurile universitare și masterat la una dintre cele mai prestigioase Universități din Danemarca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandarile Mr Finance

15/07/2021
Ghid de investitii cu Roxana Bucur

Investitii la bursa, investitii financiare pe termen scurt, investitii in aur, investitii in actiuni, investitii profitabile sau cum sa fac bani sunt printre cautarile celor mai multi oameni, in ceea ce priveste multiplicarea banilor si realizarea obiectivelor financiare.

Citeste mai mult
26/03/2021
Cum va fi economia in 2021

Cum va fi economia tarii in 2021? Care sunt cele mai afectate domenii? Ce vor face antreprenorii? Care va fi rata somajului si inflatia?

Citeste mai mult
25/03/2021
Ce este PIB

Ce este si cum se calculeaza PIB? Ghid complet despre PIB - produsul intern brut.

Citeste mai mult
24/03/2021
Cifra de afaceri

Ce este si cum se calculeaza cifra de afaceri? Din ce este compusa cifra de afaceri? Ghid complet!

Citeste mai mult
23/03/2021
Ce este antreprenoriatul?

Ce este antreprenoriatul? Cum functioneaza acesta in Romania? Care sunt provocarile unui antreprenor? Toate acestea, pe intelesul tuturor.

Citeste mai mult
28/02/2021
Problemele financiare ale tinerilor

Cand esti tanar, resursele tale financiare sunt limitate, deoarece principala preocupare este educatia si ocupa cea mai mare parte din timp. Care sunt problemele reale pe care le intampina tinerii, in viziunea unui tanar.

Citeste mai mult
1 2 3 8
Incarca Mai multe articole
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
homeapartmentlightersundatabasecogentergraduation-hatusersstorecarttagmap-markerspell-checkheart-pulsepie-chartgiftleafbriefcasecarselectearthsyncclockbugcodechevron-rightarrow-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram