Pareri Binatex

Binatex sau platforma neconventionala, disponibila in peste 22 de limbi diferite, ce se bucura de popularitate inca de la debutul acestuia in lumea traderilor! 

 • Platforma prietenoasa si usor de folosit pentru tranzactionarile cu optiuni binare 
 • Pune la dispozitia traderilor materiale educationale si traininguri 
 • Platforma a primit 6 premii internationale pentru interfata, usurinta de tranzactionare si sistemul profesionist de asistenta clienti 
Depozit Min.

10 $

Investitie Min.

1 $

Procentaj de plata

75 %

Comert

CFD, Forex…

Capitalul dvs. poate fi în pericol

Ce este Binatex?

Binatex este o platforma de tranzactionare cu optiuni binare, lansata in 2015. Conform informatiilor pe care site-ul Binatex le furnizeaza, aceasta se autodeclara o platforma rapida, echipata cu instrumente tehnice, ce ofera experienta unei tranzactionari la nivel profesional, cu peste 50 de active de baza. Acestea includ perechi valutare, produse comerciale, monede virtuale si actiuni. 

In luna decembrie 2017, Binatex a numarat 2.91 milioane de vizitatori, dintre care 12.94% vizitatori Binatex in Romania. 

In prezent, Binatex se bucura de popularitate si activitatea intensa pe platforma de tranzactionare, datorate si disponibilitatii in cele 22 de limbi, inclusiv limba romana, dar si a faptului ca plicatia nu necesita descarcarea pe un dispozitiv, fiind foarte bine construita, intuitiva si usor de utilizat. 

Binatex- platforma de tranzactionare

Echipa de dezvoltatori ai Binatex au vrut sa iasa din conventional si au dezvoltat o interfata de utilizator proprie. Aceasta furnizeaza stiri in timp real, ce iti permit sa urmaresti numarul de utilizatori activi si tranzactiile deschise. Diagramele pot fi deschise in rubrici separate, afisate fie in format liniar, fie sub forma de bare. Cotatiile de pret sunt furnizate de Bloomberg, astfel ca nu exista posibilitatea de falsificare sau date inexacte ale pietei. De asemenea, exista rubrici speciale pentru semnalele de tranzactionare, calendare economice si statisticile celor mai buni comercianti, cu libertatea de a elimina sau a adauga elemente, in functie de preferintele utilizatorului. 

Ce ofera Binatex?

Pe langa plaforma intuitiva si usor de folosit, Binatex ofera:

 • Un numar foarte bun de active financiare 
 • Securitatea ridicata a platformei 
 • Posibilitatea retragerii banilor folosind Visa sau MasterCard, sau un al sistem de plata convenabil
 • Posibilitatea de a-ti personaliza ecranele, avand libertatea de a adauga sau elimina elemente
 • In ceea ce priveste contractele, insa, Binatex nu ofera o gama larga in acest moment, avand un singur format, ce foloseste traditionalul Up/Down, cu perioade de expirare cuprinse intre 60 de secunde si 24 ore. 

Depozitele si retragerile de bani

Binatex ofera Cont Demo gratuit, la fel ca si ceilalti brokeri. Inregistrarea pe un cont demo necesita doar o adresa de mail introdusa in formularul de pe site-ul Binatex. Conturile demo sunt finantate cu 1000 USD, bani virtuali, pentru initiere si familiarizare cu platforma si strategiile de tranzactionare, inainte de a tranzactiona cu bani reali. 

In cazul unui cont real, comerciantii pot finanta cu minimum 10 USD pentru a incepe tranzactionarile, cu acces la o multitudine de functii. Prima depunere este asigurata cu un bonus de pana la 100% din suma initiala. 

Binatex are urmatoarele niveluri de depozit:

 • Min: 10 $, bonus 100%
 • Novice: 50 $, bonus 100%
 • Calificat: 300 $, bonus 100%
 • Expert: 1.000 $, 100% bonus
 • Profesionist: 3.000 $, bonus 100%

Revenind la nivelurile contului, nu exista nicio diferenta intre ele in afara de sumele bonusului. Toate nivelurile includ aceleasi caracteristici.

In ceea ce priveste retragerile sumelor, procesul este asemenator depunerilor initiale. Retragerile sunt procesate in termen de 3 zile lucratoare, functionand pe principiul “primul venit, primul servit”. 

Binatex a impus o limita superioara numarului total de retrageri pe luna, limita ce depinde de nivelul comerciantului iar asemenea date se gasesc doar in contul fiecarui trader. 

Contul Demo Binatex

Un Cont Demo iti aduce, pe langa practica si experienta tranzactionarilor fara riscuri, si posibilitatea cunoasterii terminologiei, a tacticilor si, bineinteles, strategiilor pe cont propriu. 

Pentru a incepe tranzactionarea cu un cont demo, nu trebuie decat sa te inregistrezi pe platforma Binatex. 

Este recomandata utilizarea unui cont demo atat pentru incepatori, dar si pentru cei mai experimentati, intrucat iti poti exersa oricand strategiile. Experienta acumulata in tranzactionari in contul demo este de nepretuit si orice trader ar trebui sa il foloseasca ca un instrument de pregatire indispensabil. 

Previne riscul pierderilor de bani si opteaza pentru un cont demo. Construieste baze solide pentru tranzactionarile cu optiuni binare cu Binatex, pentru rezultate profitabile si de succes.

Cum ma inregistrez?

Inregistrarea pe platforma Binatex se face doar cu adresa de mail.

Pe pagina de prezentare ai posibilitatea sa alegi limba romana, iar in centrul ecranului va aparea butonul “Incercati”.

Vei introduce adresa de mail cu care doresti sa te inregistrezi.

Vei primi un link de confirmare, dupa care vei fi directionat automat catre pagina de tranzactii, unde vei avea acces la contul demo. 

Conform site-ului Binatex, procesul de inregistrare este unul extrem de simplu, cu pasi usor de urmat si de inteles. 

Traininguri de invatare oferite de Binatex

Platforma Binatex pune la dispozitia utilizatorilor o sectiune de traininguri, cu scopul de a “educa” viitori traderi sau de a aprofundare pentru cei deja experimentati. 

Astfel ca, sectiunea de instruire si invatare consta in urmatoarele tipuri de materiale: 

 1. FAQs – intrebari si raspunsuri la cele mai comune, sau mai putin comune, situatii pe care traderii le intampina
 2. Tutoriale – clipuri ce descriu principii de baza ale tranzactiilor, utilitatea platformei etc 
 3. Webinarii –  realizate de traderi profesionisti, ce iti vor dezvalui cele mai interesante informatii
 4. eBooks – o lectura detaliata a optiunilor de tranzactionare 
 5. Glosar– termeni tehnici
 6. Instrumente de tranzactionare- citarea datelor, caracteristici etc 

Este Binatex este o platforma de incredere?

Binatex este un broker de optiuni binare fara licenta, inregistrat in Rusia. Binatex este detinut oficial de Yulanta Business Ltd, care se afla la: Suite 1, Sound & Vision House, strada Francis Rachel, Victoria, Mahe, Seychelles. 

Numarul de telefon de contact din Rusia este: 8 (800) 333-2067, adresa lor de e-mail este: [email protected].

In ciuda acestui aspect, pararerile despre Binatex sunt impartite. Binatex are renumele unei platforme de tranzactionare serioase, ce si-a fidelizat clientii fara prea multe evenimente speciale. Pe forumurile de profil, exista traderi experimentati, care pot sustine acest aspect.

Exista, insa, si traderii novice, care au pierdut sume importante. Conflictele sunt intotdeauna despre faptul ca in orice tranzactie se poate pierde si ca sansele de castig sunt mai mici, cu atat mai mult cu cat recenziile negative despre Binatex vin doar din partea celor care au pierdut, ca urmare a lipsei de pregatire in prealabil sau utilizarea unui cont demo, asa cum te sfatuieste chiar si platforma Binatex. 

Cat castig cu IQ Option?

Castigurile pe care le poti obtine pe platforma IQ Option Romania variaza in functie de tipul de cont de care dispui, dar si de tranzactiile realizate.

In functie de acesti parametri, poti castiga pana la 91 de procente din suma investita* (Sumă care urmeaza sa fie creditata pentru a reprezenta un comert de succes). Fireste ca in cazul in care previziunile tale sunt gresite, vei pierde intreaga suma de bani pe care o investesti in tranzactie.

Spre exemplu, daca investesti 100 de euro intr-o optiune binara cu castig de 91%* (Suma care urmeaza sa fie creditata pentru a reprezenta un comert de succes), la finalul tranzactiei vei avea un castig de 91 euro + investitia de 100 euro.

In cazul unei greseli de investitie, vei pierde cei 100 de euro.

Acesta este principalul motiv pentru care aceste tranzactii trebuie tratate cu maxima responsabilitate, iar deciziile se iau in functie de indici economici si tendinte de evolutie a pietei, nicidecum la intamplare.

Castigurile pot fi mari, dar si riscul asumat este la fel de mare.

 • Depozit minim de 10 USD 
 • Cont Demo gratuit
 • Usor de folosit si inteles
 • Bonusul de bun venit 
 • Ramburseaza banii in situatia in care un comerciant a pierdut tranzactiile 
 • Traingurile de invatare oferite gratuit 
 • Nu presupune descarcarea unor aplicatii pe telefon sau calculator
 • Nu percepe taxa de inscriere 
 • Nu percepe comisioane de retragere sau depunere a fondurilor 
 • Functioneaza in timp real si ofera informatii despre numarul de tranzactii existente in acel moment 
 • Faptul ca nu este reglementat de o institutie recunoscuta poate fi cel mai mare dezavantaj al acestui broker
 • Are un numar limitat de active disponibile
 • Pareri negative in mediul online- in mare parte datorare traderilor neexperimentati 
 • Reputatia de “teapa” pe care si-a capatat-o din cauza lipsei de comunicare din partea Serviciului cu clientii

Concluzie

Binatex este o platforma relativ noua in industrie. Inca de la aparatie, s-a dovedit a fi de incredere, dovada fiind numarul mare de comercianti, din foarte multe tari si de toate nivelele. 

Brokerul Binatex a incercat sa isi dezvolte continuu platforma si sa elimine obstacolele ce sunt adesea create de alti brokeri. 

Multi sustin ca un broker este un element de referinta, cu influenta, in lumea tranzactiilor, mai ales in cele cu optiuni binare. 

Parerile Binatex in mediul online si pe platformele forumurilor sunt, de cele mai multe ori, legate de neseriozitatea serviciului cu clientii. 

Putem aprecia si admira dorinta brokerului Binatex de imbunatatire, adaptare la noile trenduri si, de ce nu, piedicile care apar pe parcurs. 

Nu esti sigur ca Binatex este Brokerul potrivit pentru tine?  Rasfoieste toate recenziile de brokeri din Romania in randurile ce urmeaza si alege cea mai buna varianta!

Depozit Min.

10 $

Investitie Min.

1 $

Procentaj de plata

91 %

Comert

CFD, Forex…

Capitalul dvs. poate fi în pericol

Depozit Min.

250 $

Investitie Min.

25 $

Procentaj de plata

89 %

Comert

CFD, Forex…

Capitalul dvs. poate fi în pericol

Depozit Min.

10 $

Investitie Min.

10 $

Procentaj de plata

85 %

Comert

CFD, Forex…

Capitalul dvs. poate fi în pericol

Depozit Min.

5 $

Investitie Min.

5 $

Procentaj de plata

86 %

Comert

CFD, Forex…

Capitalul dvs. poate fi în pericol

Disclaimer 

Precizări de ordin legal! 

Acest website este independent față de brokerii pentru Forex/Opțiuni Binare prezentați. Înainte de a face tranzacții cu oricare broker, potențialii clienții trebuie să se asigure că înțeleg riscurile și să verifice dacă brokerul este autorizat. Acest website nu furnizează servicii de investiții și nici recomandări personale clienților care fac tranzacții cu Forex/Opțiuni Binare. Informațiile aflate pe Mrfinance.ro nu trebuie tratate ca recomandări de a face tranzacții cu Forex/Opțiuni Binare  și nu constituie sfaturi despre investiții. 

Mrfinance.ro nu este autorizat și nici licențiat să acorde sfaturi despre investiții sau alte chestiuni asemănătoare. Potențialul client nu este sfătuit să se angajeze la nicio investiție, directă sau indirectă, în instrumentele financiare, dacă nu cunoaște și nu înțelege pe deplin riscurile pe care le implică instrumentele financiare promovate pe acest website.

În cazul în care potențialul client nu înțelege riscurile pe care le implică instrumentele financiare, acesta este sfătuit să ceară sfaturi sau consultanță unui consultant independent.

În cazul în care sfaturile și recomandările unui consultant independent nu au fost clar ințelese, iar potențialul client nu a înțeles riscurile pe care le implică tranzacțiile realizate cu oricare instrument financiar, acesta este sfătuit să nu facă niciun fel de tranzacții.

Sfătuim potențialii clienții lipsiți de cunoștințe suficiente să solicite sfaturi individuale unor surse autorizate. În conformitate cu îndrumările CFC (Comisia Federală pentru Comerț), Mrfinance.ro are legături financiare cu unele produse și servicii menționate pe acest site, iar Mrfinance.ro poate primi compensații atunci când clienții fac click pe aceste link-uri cuprinse pe site și, în cele din urmă, se înregistrează. 

Tranzacțiile Forex/ cu Opțiuni Binare aduc cu sine riscuri semnificative, existând șansa ca unii potențiali clienți să piardă toți banii pe care îi investesc. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected] 

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.  

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă. 

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.