Recenzie Binary Options Robot

Piata tranzactiilor cu optiuni binare atrage constant un numar considerabil de utilizatori care doresc sa isi maximizeze castigurile prin investitii de succes. Daca esti in etapa de cercetare a pietei pentru a gasi noi metode si brokeri cu care sa colaborezi in acest sens, ai ajuns unde trebuie. Iti prezentam in acest articol tot ce trebuie sa stii despre Binary Options Robot: cine este, daca poti avea incredere in acesta, tot ce trebuie sa stii despre platforma de tranzactionare, tipuri de active disponibile, tipuri de conturi, beneficii, limite si nu numai.

Pentru inceput, merita mentionat ca Binary Strategy Robot ofera utilizatorilor experiente nemaipomenite de tranzactionare, situandu-se printre primele cele mai cunoscute alternative pe care le ai la indemana in materie de roboti de tranzactionare. Bazat pe semnale, este potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru investitorii cu experienta, datorita caracteristicilor sale unice, proiectate pentru tranzactionarea cu optiuni binare calitative si juste.

recenzie-bd-swiss

Binary Options Robot obtine 4 puncte dintr-un posibil 5 în evaluarea generala. 

Mrfinance.ro » Trading » Optiuni binare » Brokeri de Optiuni Binare » Binary Options Robot

Este Binary Options Robot o inselatorie?

O intrebare justificata a oricarei persoane care interactioneaza pentru prima oara cu un nou broker este referitoare la corectitudinea acestuia. Nu exista foarte multe plangeri cu privire la acesta, ceea ce ne face sa nu punem la indoiala platforma sa de tranzactionare. Mai mult decat atat, acesta este accesat frecvent de un numar foarte mare de utilizatori.

Binary Options Robot a aparut pe piata in 2014 si este unul dintre primele sisteme automate de tranzactionare care a profitat de popularitatea tot mai mare a optiunilor binare tranzactionate printre mase. Din pacate, nu este reglementat de institutiile responsabile si nici nu pretinde ca ar fi.

Binary Options Robot este unul dintre marea majoritate a sistemelor automate de tranzactionare, ce opereaza fara a dispune de un registru valid. Nu este licentiat de anumite institutii pentru a oferi sfaturi legale de investitii pentru investitori sau comercianti. Acest lucru se specifica in termenii si conditiile companiei.  Ea nu se declara responsabila pentru pierderile care pot aparea din utilizarea serviciilor sale.

Este putin probabil ca vreun comerciant sa astepte orice tip de statut reglementar din astfel de sisteme de tranzactionare automatizate, in special datorita lipsei de reguli clare privind consultanta de investitii si tranzactionarea optiunilor binare.

Cu toate acestea, consensul general asupra licentelor de reglementare pentru serviciile conexe nu este un indicator pentru intreaga industrie, deoarece exista mai multe sisteme automate de tranzactionare, companii de semnale si alti furnizori de servicii, care nu sunt reglementate de catre unele dintre autoritatile responsabile.

Binary Options Robot functioneaza cu un sistem pe care nu poseda autorizari de reglementare si licente pentru tranzactionarea cu optiuni binare.

Platforma de tranzactionare

Platforma Binary Options Robot este o interfata web care permite accesul pe piete printr-un sistem de tranzactionare online. Platforma online conecteaza comerciantii cu brokerii lor printr-un sistem semi-automatizat, care acorda un control deplin comerciantului pentru a-si dicta strategiile de tranzactionare.

Platforma primara pentru Binary Options Robot este construita pe algoritmi sofisticati care utilizeaza multiple strategii si semnaleaza furnizorii pentru a oferi o combinatie a celor mai bune strategii de tranzactionare de pe piata.

 

 

Traderii nu sunt limitati de strategiile robotului. In schimb, comerciantii au optiunea de a se abona la mai multi furnizori de strategii si semnale pentru a alege cea mai buna strategie care functioneaza in functie de obiectivele de investitii si de toleranta la risc.

Comerciantii au un control destul de mare asupra strategiilor de tranzactionare, ceea ce le permite sa modifice sau sa personalizeze strategiile in functie de indicatorii folositi, de principiile de gestionare a banilor, de produsele binare si de termenele de expirare.

Este intr-adevar o caracteristica noua faptul ca Binary Options Robot a adoptat caracteristica Auto Trade Approval pentru programele sale, dar relevanta reala a acestei caracteristici in tranzactionarea automata poate fi discutabila. Cu toate acestea, platforma Binary Options Robots pare sa aiba toate caracteristicile esentiale necesare pentru crearea unei strategii profitabile de tranzactionare.

Platforma contine, de asemenea, o optiune de cont VIP, care aduce beneficii extra, cum ar fi gestionarea riscurilor si optiuni suplimentare de tranzactionare. Desi aceste caracteristici sunt oferite ca optiune standard pentru comerciantii VIP, utilizatorii trebuie sa indeplineasca conditiile minime pentru a fi eligibili pentru un astfel de cont.

Una dintre principalele cerinte ale unui cont VIP este de a trimite clienti suplimentari in sistem sau de a satisface conditiile minime de tranzactionare. Oricum, optiunea VIP este, cu siguranta, o caracteristica importanta si utila, care este o necesitate pentru toti comerciantii extrem de pasionati de trading.

Investitiile incep de la 25 USD, ceea ce este cu siguranta mai mare decat media traditionala de 10 USD si cea mai mica valoare de 1 USD oferita de unii dintre brokerii optiunilor binare. Fireste ca 25 USD este o optiune de investitii mult mai riscanta, deoarece un sir de tranzactii consecutive pot pierde contul intr-un interval scurt de timp.

Cu toate acestea, interfata ofera o optiune pentru setarea unei limite maxime de pierdere zilnica, impreuna cu optiunea de a seta numarul maxim de tranzactii pe zi. Printre caracteristicile suplimentare se enumera tranzactionarea inversa pentru a face tranzactii in sens opus unei strategii, daca un investitor considera ca este cel mai profitabil mod de actiune bazat pe concluziile sale.

Binary Options Robot nu dispune de aplicatii dedicate de tranzactionare pentru sistemele de operare mobile, cum ar fi iOS si Android, deoarece tuturor utilizatorilor li se ofera optiunea platformei de tranzactionare online, printr-o interfata receptiva.

Interfetele responsive vor parea a fi platforma evidenta pentru alegerea unui numar mare de furnizori de sisteme automate de tranzactionare, dar mai multe companii de varf ofera aplicatii mobile separate pentru tablete si smartphone-uri.

Cu toate acestea, toti utilizatorii de dispozitive mobile pot accesa conturile Binary Options Robot pe dispozitivele mobile, fara compromisuri semnificative. Compania garanteaza, de asemenea, ca nu exista pierderi de caracteristici sau functionalitati in acest sens, ceea ce asigura ca platforma mobila functioneaza conform asteptarilor pentru toate tipurile de investitori.

Tranzactionare de optiuni

Binary Options Robot ofera investitorilor posibilitatea de a tranzactiona cu nenumarate active, precum: marfuri, perechi valutare, indici bursieri sau chiar actiuni. Te poti specializa pe un singur tip de activ sau ii poti experimenta pe toti. Daca dispui de suficiente resurse, te poti specializa in fiecare in parte, in asa maniera incat sa iti maximizezi profiturile.

comert

Marfuri:Printre cele mai populare active cu marfuri se enumera petrolul, gazele naturale sau metalele pretioase. Aceasta piata nu prezinta fluctuatii foarte mari, ceea ce faciliteaza posibilitatea de despistare corecta a unor evolutii de pret si, implicit, de maximizare a profitului. Astfel, marfurile sunt printre preferatele persoanelor ce abia incep sa tranzactioneze cu optiuni binare.

 

exchange

Perechi valutare: Printre cele mai populare active cu marfuri se enumera petrolul, gazele naturale sau metalele pretioase. Aceasta piata nu prezinta fluctuatii foarte mari, ceea ce faciliteaza posibilitatea de despistare corecta a unor evolutii de pret si, implicit, de maximizare a profitului. Astfel, marfurile sunt printre preferatele persoanelor ce abia incep sa tranzactioneze cu optiuni binare.

Indici bursieri: Binary Options Robot permite utilizatorilor si oportunitatea de a tranzactiona cu diverse game de indici bursieri. Avantajul lor este ca nu presupun cerinte de marja scazute sau costuri de finantare peste noapte. Ne referim aici la indici de pe piata globala, ce pot aduce castiguri substantiale. Acestia reprezinta practic un cos ponderat al actiunilor cotate pe o anumita piata.

actiuniActiuni:Tranzactiile cu actiuni sunt printre cele mai dificile optiuni binare existente pe piata. Tranzactionarea cu actiuni este mai grea decat cea cu activele anterior mentionate, necesitand o buna cunoastere a industriilor si a companiilor. Acest lucru este datorat evolutiilor ce sunt generate de diversi factori economici. Ai de ales intre diverse actiuni de pe piata tehnologica oferite de companii mari.

Tipuri de conturi

Binary Options Robot ofera un cont demo limitat, care este foarte dificil de obtinut utilizand acreditarile de conectare regulate. Comerciantii vor trebui sa trimita solicitari speciale departamentului de service, pentru a putea utiliza facilitatea de tranzactionare demo. Desi tranzactionarea demo este modalitatea perfecta de a analiza performanta si fiabilitatea unui sistem de tranzactionare, este cu siguranta o problema enorma pentru comercianti.

Platforma pune la dispozitia investitorilor conturile simple si cele VIP. Cele din urma aduc niste beneficii extra, cum ar fi gestionarea riscurilor si optiuni suplimentare de tranzactionare.

Desi aceste caracteristici sunt oferite ca optiune standard pentru comerciantii VIP, utilizatorii trebuie sa indeplineasca conditiile minime pentru a fi eligibili pentru un cont VIP. Una dintre principalele cerinte ale unui cont VIP este de a trimite clienti suplimentari in sistem sau de a satisface conditiile minime de tranzactionare.

Valoarea minima a investitiilor

Investitia minima necesara pentru deschiderea unui cont pe Binary Options Robot este de 200 USD, insa exista diferite optiuni de brokeri care au cerinte minime de depozit diferite. Ca regula generala, comerciantii se pot astepta sa investeasca oriunde de la 200 pana la 350 USD pentru un cont de tranzactionare cu optiuni binare.

Fondurile pot fi depuse folosind diferite metode de plata, inclusiv PayPal, Skrill, Neteller, Visa, MasterCard si transfer bancar. Depunerile facute in contul tau de broker vor ajunge imediat, in timp ce retragerile vor avea o intarziere de doua pana la trei zile, excluzand sarbatorile.

Cont demo pe platforma Binary Options Robot

Un avantaj al contului demo este ca iti permite sa te familiarizezi cu platforma si modul de actionare al acesteia. Este locul in care iti poti testa strategiile, poti analiza rezultatele si concluziona ce este bine si ce este rau. Astfel, nu doar ca vei putea stabili exact unde gresesti, dar vei putea dezvolta strategii extrem de utile, care sa te ajute sa iti maximizezi profitul. Conform informatiilor oferite de utilizatori, contul demo este greu de obtinut, dar acest efort se va rasplati cu siguranta.

Avantajele oferite de Binary Options Robot

 • Tranzactii semi-automate care ofera un control de 100% pentru investitor;
 • Sustine o lista extinsa de active financiare;
 • Mai multe optiuni pentru tranzactionare prin diverse semnale, indicatori si diverse strategii de tranzactionare;
 • Platforma de tranzactionare usor de utilizat care ofera, de asemenea, acces la tranzactii mobile fara descarcari;
 • Optiunea de a tranzactiona optiuni binare prin brokeri reglementati;
 • Deschidere de cont gratuita si nici un cost pentru comerciant pentru semnale de tranzactionare sau de tranzactionare automata;

  Dezavantajele oferite de Binary Options Robot

  • Sistemul poate fi susceptibil la emotii umane, care reduc rata de succes;
  • Serviciul de relatii cu clientii nu este la fel de eficient ca alti furnizori de servicii;
  • Lipsa distincta de aplicatii mobile pentru tranzactionarea automata;
  • Nu exista informatii precise privind performanta reala a sistemului;

  bd-swiss-platformaProcesul de inregistrare

  Pentru a te inregistra pe platforma de tranzactionare Binary Options Robot va fi necesar sa accesezi site-ul acesteia: www.binaryoptionsrobot.com. In partea dreapta de sus a ecranului vei putea observa un buton pe care scrie Open Account. Tot ce va trebui sa faci va fi sa introduci o serie de informatii pentru deschiderea contului. Ulterior, vei fi contactat de un reprezentant si vei putea completa informatii mai precise: date personale, bancare etc.

  Este important ca o data deschis contul, sa nu te grabesti in a face tranzactii costisitoare. Iti recomandam sa incepi cu contul demo pentru a te obisnui cu plarforma si pentru a-ti crea strategii. Cand te simti pregatit, poti incepe sa tranzactionezi cu sume mai mici de bani. Creste-le treptat, proportional cu experienta si cresterea nivelului de expertiza.

  Consideram ca Binary Options Robot este potrivit pentru tine daca tranzactionezi deja cu optiuni binare si esti informat cu referire la felul in care acestea functioneaza. Daca te afli in acest stadiu, poti incepe treptat sa lucrezi automatizat, pentru a investi timp util in maximizarea profitului.

  Disclaimer 

  Precizări de ordin legal! 

  Acest website este independent față de brokerii pentru Forex/Opțiuni Binare prezentați. Înainte de a face tranzacții cu oricare broker, potențialii clienții trebuie să se asigure că înțeleg riscurile și să verifice dacă brokerul este autorizat. Acest website nu furnizează servicii de investiții și nici recomandări personale clienților care fac tranzacții cu Forex/Opțiuni Binare. Informațiile aflate pe Mrfinance.ro nu trebuie tratate ca recomandări de a face tranzacții cu Forex/Opțiuni Binare  și nu constituie sfaturi despre investiții. 

  Mrfinance.ro nu este autorizat și nici licențiat să acorde sfaturi despre investiții sau alte chestiuni asemănătoare. Potențialul client nu este sfătuit să se angajeze la nicio investiție, directă sau indirectă, în instrumentele financiare, dacă nu cunoaște și nu înțelege pe deplin riscurile pe care le implică instrumentele financiare promovate pe acest website.

  În cazul în care potențialul client nu înțelege riscurile pe care le implică instrumentele financiare, acesta este sfătuit să ceară sfaturi sau consultanță unui consultant independent.

  În cazul în care sfaturile și recomandările unui consultant independent nu au fost clar ințelese, iar potențialul client nu a înțeles riscurile pe care le implică tranzacțiile realizate cu oricare instrument financiar, acesta este sfătuit să nu facă niciun fel de tranzacții.

  Sfătuim potențialii clienții lipsiți de cunoștințe suficiente să solicite sfaturi individuale unor surse autorizate. În conformitate cu îndrumările CFC (Comisia Federală pentru Comerț), Mrfinance.ro are legături financiare cu unele produse și servicii menționate pe acest site, iar Mrfinance.ro poate primi compensații atunci când clienții fac click pe aceste link-uri cuprinse pe site și, în cele din urmă, se înregistrează. 

  Tranzacțiile Forex/ cu Opțiuni Binare aduc cu sine riscuri semnificative, existând șansa ca unii potențiali clienți să piardă toți banii pe care îi investesc. 

  Pentru mai multe informații, vă rugăm sa consultati disclaimer-ul de publicitate.

  Mrfinance.ro » Trading » Optiuni binare » Brokeri de Optiuni Binare » Binary Options Robot

  Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

  Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected] 

  Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551

  Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.  

  În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă. 

  Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.