Formular online

Credite Credit Agricole Bank
Primul pas

Detalii despre imprumutul dorit

Lei

Pasul doi

Detalii financiare

Lei

Venit net = banii pe care ii primesti "in mana" (dupa ce ti-au fost scazute contributiile si impozitele)

Venit brut = suma intregistrata pe contractul de munca


 

Pasul 3

Detalii personale


Politica GDPR

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, Blackgold Media S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate de catre utilizatori, si doar in scopurile mentionate (accesarea unui produs financiar-bancar), prin completarea formularului. Scopul colectarii datelor utilizatorilor este necesar in vederea prelucrarii si transmiterii acestora catre partenerii contractuali ai Blackgold Media S.R.L, si anume institutiile financiar-bancare si ofertele si produsele pentru care s-a prezentat interes.
Datele utilizatorilor, conform GDPR, pot fi: rectificate, actualizate, blocate, prelucrate sau sterse.
Solicitarile privind protectia datelor pot fi adresate responsabililului cu protectia datelor cu caracter personal, la adresa [email protected]
Prin completarea formularului esti de acord sa fii contactat de catre institutiile financiar-bancare la care ai aplicat, in legatura cu solicitarea pe care ai facut-o!
Solicitarea facuta pe site-ul Mr.Finance nu reprezinta o cerere de credit la banca.

Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram