Creditul Relaxat de Nevoi Personale de la Banca Romaneasca

4.6
Scorul nostru:
Bun
07/06/2022
Pe scurt
 • Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca poate fi accesat pentru acoperirea unor cheltuieli planificate sau neprevazute
 • Pot fi imprumutati pana la 130.000 lei
 • Ai dobanda variabila pe toata perioada de creditare
 • Ai reducere la dobanda daca incasezi salariul la Banca Romaneasca sau iti inchei o asigurare de viata
 • Poti primi raspuns pe loc cu suma maxima care poate fi accesata
 • Poate fi folosit si pentru refinantarea creditelor externe

Introducere


Detalii Credit

Suma

Perioada creditare

Incasare salariu

Moneda

Asigurare de viata

Refinantare

Dobanda

Comisioane

Taxe si comisioane percepute de terti

Conditii

Acte necesare

Scorul Mr.Finance
4.6
Suma Max.
5/5
Dobanda
4/5
Timpul de aprobare
5/5
Perioada creditare
5/5
Conditii creditare
4/5

Aplica online
Aplica acum

Exemplu de calcul

In cazul unui credit de nevoi personale de la Banca Romaneasca cu dobanda variabila in valoare de 50.000 lei, pe o perioada de 5 ani, fara incasarea veniturilor si fara incheierea unei asigurari de viata, DAE ar fi 10,523%, rata lunara de 1.050 lei, iar valoarea totala de rambursat ar fi 63.169 Lei. 


Avantaje
 • Nu trebuie sa justifici utilizarea banilor
 • Conditiile de creditare sunt simple, banca nu solicita multe documente
 • Primesti pe loc raspuns cu suma maxima care poate fi accesata
 • Sunt luate in considerare o gama larga de venituri, nu doar salarii sau pensii
 • Pot fi accesate si sume mai mari de bani, pana la 130.000 lei
 • Poate fi folosit si pentru refinantarea unor credite externe
 • Banca nu solicita garantie imobiliara
 • Banca nu percepe comision pentru rambursari anticipate
Dezavantaje
 • Dobanda poate fi doar variabila, nu poti opta pentru dobanda fixa
 • Moneda creditului poate fi doar RON
 • Nu poti accesa creditul din aplicatia bancii, lucru care poate fi facut la alte banci
 • Daca nu incasezi salariul la Banca Romaneasca sau alegi sa nu inchei o asigurare de viata, ai comision 200 lei pentru analiza dosarului
 • Varsta minima la care poate fi accesat creditul este de 24 de ani
 • Costul de asigurare trebuie achitat integral la acordarea creditului, nu poate fi platit esalonat
Articol scris de:
Actualizat 07/06/2022
Disclaimer publicitate
Din acest articol

Daca ai nevoie de bani, cu Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca ai pana la 130.000 lei in conditii avantajoase, cu reducere la dobanda daca iti incasezi salariul la Banca Romaneasca sau iti faci o asigurare de viata.

Creditul de nevoi personale poate fi accesat pentru acoperirea unor cheltuieli neprevazute sau planificate, indiferent de natura lor. Este un produs foarte solicitat pentru avantajele sale: conditii de creditare simple si faptul ca nu trebuie justificata utilizarea banilor.

In continuare o sa analizam care este oferta de credit de nevoi personale cu dobanda variabila de la Banca Romaneasca, numit Creditul Relaxat, care sunt conditiile pentru a accesa acest imprumut, dobanzile si comisioanele, care sunt avantajele si dezavantajele acestui produs.

Scorul Mr.Finance

Mr.Finance acorda Creditului Relaxat de la Banca Romaneasca un scor bun de 4,8 din 5. Pentru dobanda, scorul este de 4 din 5 din cauza faptului ca poti beneficia de o dobanda mai bun doar daca incasezi salariul la Banca Romaneasca, pe de alta parte aceasta este o conditie pentru majoritatea bancilor.

In schimb, conditiile de acordare sunt simple, banca nu solicita multe documente, perioada de creditare este avantajoasa, de la 12 la 60 de luni si creditul poate fi aprobat intr-un timp scurt. Banca nu te obliga sa inchei o asigurare de viata, in schimb, daca alegi sa o faci, beneficiezi de o reducere la dobanda si te scutesti de anumite comisioane.

Suma pe care o poti imprumuta prin Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca

Creditul relaxat de la Banca Romaneasca ofera posibilitatea de a imprumuta o suma cuprinsa intre minim 2.000 si maxim 110.000 lei daca alegi sa iti faci si o asigurare de viata.

Daca vrei sa accesezi imprumutul fara a incheia asigurarea de viata, suma maxima este de 130.000 lei.

Dobanda imprumutului

Dobanda pentru Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca este variabila pe toata perioada de creditare si se calculeaza in felul urmator: Marja Fixa a bancii (care difera in functie de mai multi factori, pe care ii analizam mai jos) + IRCC care este variabil.

Marja Fixa a bancii, daca alegi sa inchei o asigurare de viata, este:

 • Cu incasarea venitului la Banca Romaneasca: 7,40%
 • Fara incasarea venitului: 7,90%

Daca alegi sa nu inchei o asigurare viata:

 • Cu incasarea venitului la Banca Romaneasca: 7,60%
 • Fara incasarea venitului: 8,10%

DAE

Dobanda afisata de banca nu este singurul cost pe care urmeaza sa il suporti. Cand doresti sa accesezi un credit, va trebui sa platesti si anumite comisioane bancare. Din acest motiv este important sa analizam care este Dobanda Anuala Efectiva a creditului (DAE). Acesta este un indicator care include, pe langa dobanda, toate comisioanele bancare, in acest fel, facilitand compararea intre diferite produse. 

In cazul unui credit de nevoi personale de la Banca Romaneasca cu dobanda variabila in valoare de 50.000 lei, pe o perioada de 5 ani, fara incasarea veniturilor si fara incheierea unei asigurari de viata, DAE ar fi 10,523%, rata lunara de 1050 lei, iar valoarea totala de rambursat ar fi 63.169 lei.


Pentru acelasi imprumut de 50.000 lei pe o perioada de 5 ani dar cu incasarea veniturilor la Banca Romaneasca si cu incheierea unei asigurari de viata, DAE ar fi 9,667%, rata lunara de 1032 lei, iar valoarea totala de rambursat ar fi 61.950 lei, la care se adauga si costul cu asigurarea de 2064 lei, care trebuie achitata integral la acordarea creditului din surse proprii sau din credit.

Pentru mai multe comparatii de credite, consulta pagina noastra de: Credite de Nevoi Personale

Perioada

Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca poate fi acordat pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni.

Comision

Comisioanele aplicate pentru acordarea creditului sunt:

 • Comision analiza dosar in valoare de 200 lei daca nu iti faci o asigurare sau nu incasezi salariul la Banca Romaneasca. Daca alegi sa inchei o asigurare de viata sau sa primesti salariul la Banca Romaneasca, acest comision este 0.
 • Comision de administrare a contului de 5 lei/luna
 • Comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorului in valoare de 250 lei.
 • Costul cu asigurarea: 4,1268% din suma aprobata, achitata integral la acordarea creditului, din surse proprii sau din credit

Moneda

Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca poate fi acordat doar in lei.

SumaIntre 2000 si 130.000 lei
Perioada de creditareIntre 12 si 60 de luni
Incasare salariuReducere de 0,5% din Marja Fixa a bancii
MonedaRON
Asigurare de viataNu este obligatorie, dar daca alegi sa o faci, ai reducere de 0,2% la dobanda
RefinantarePoate fi folosit si pentru refinantarea unor credite externe
DobandaVariabila, incepand de la 9,26%

Recenzie Creditului Relaxat de la Banca Romaneasca

Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca poate fi accesat pentru diferite nevoi fara a justifica utilizarea banilor. Scorul pentru acest credit este unul bun datorita avantajelor pe care le are: dobanda avantajoasa, conditii de creditare simple, banca nu te obliga sa inchei o asigurare de viata, nu solicita garantie imobiliara. Ca sa profiti de reducerile la dobanda, ai optiunea de a incasa veniturile la Banca Romaneasca si de a incheia o asigurare de viata

Lucruri importante la care sa fii atent

 • Dobanda. Creditul poate fi accesat doar cu dobanda variabila, astfel, esti vulnerabil la fluctuatiile indicelui IRCC. Cu alte cuvinte, daca IRCC va creste, si rata lunara va creste.
 • Desi faptul ca iti inchei o asigurare de viata iti ofera o reducere la dobanda, totusi costul cu asigurarea este destul de mare: 4,1268 din suma aprobata, suma pe care va trebui sa o suporti la acordarea creditului, fie din banii proprii, fie din credit.
 • Sa te asiguri ca poti plati ratele. Conditiile de creditare sunt destul de simple, din acest motiv este important ca tu sa fii sigur ca poti sa sustii un asemenea imprumut chiar si in situatia in care veniturile s-ar diminua.

Cum poate fi accesat Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca

Creditul poate fi accesat la sucursalele Bancii Romanesti sau aplicand online, pe site-ul bancii, si in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant cu care vei stabili o intalnire la o ora si la o locatie comoda pentru tine.

Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca

Daca ai nevoie de bani, cu Creditul Relaxat de la Banca Romaneasca ai pana la 130.000 lei in conditii avantajoase, cu reducere la dobanda daca iti incasezi salariul la Banca Romaneasca sau iti faci o asigurare de viata.

Creditul de nevoi personale poate fi accesat pentru acoperirea unor cheltuieli neprevazute sau planificate, indiferent de natura lor. Este un produs foarte solicitat pentru avantajele sale: conditii de creditare simple si faptul ca nu trebuie justificata utilizarea banilor.

In continuare o sa analizam care este oferta de credit de nevoi personale cu dobanda variabila de la Banca Romaneasca, numit Creditul Relaxat, care sunt conditiile pentru a accesa acest imprumut, dobanzile si comisioanele, care sunt avantajele si dezavantajele acestui produs.

Vezi mai mult
Datele Companiei
Numele companiei
Banca Romaneasca S.A.
telefon
+40 21 305.9000; +40 21 304.8136
email
adresa
Str. Arhitect Ion Mincu nr. 3, Sector 1, 011356, București
Program de lucru
luni-vineri
8:00 - 20.00
sambata-duminica
-
Catre site
Te-ar Mai Putea Interesa:
Suma max.
130.000 lei
Dobanda

DAE
9,667%
Perioada max.
60 luni
Aplica online
Ștefania scrie articole bazate pe date despre produse financiare, investiții și servicii bancare. A studiat limbile străine în București, însă fără a-i închide orizonturile către domenii noi, precum finanțele. Putem spune că, acestea s-au împletit perfect pentru a putea scrie ghiduri și recenzii valoroase pentru MrFinance. Cand nu scrie despre finanțe, citește romane SF, face mult sport și călătorește. O puteți găsi aici: [email protected]
Disclaimer: Echipa Mrfinance se străduiește pe deplin să mențină acuratețea și actualitatea informațiilor publicate. Aceste informații pot fi diferite față de ceea ce poți intalni la o instituție financiară, furnizor de servicii sau site-ul serviciului/produsului respectiv. 

Toate produsele și serviciile financiare sunt prezentate fără garanție. Atunci când evaluezi ofertele, te rugăm să consulți Termenii și Condițiile instituțiilor financiare în parte. Dacă ai găsit diferențe între informațiile de pe site-ul mrfinance.ro și cele oferite de instituțiile financiare, te rugăm să ne contactezi la [email protected].

Pentru sugestii și reclamații poți suna la telefonul consumatorului 0219551.

Pentru mai multe informații, intră pe site-ul ANPC.

În plus, acest site poate fi compensat prin terți agenți de publicitate. Totodată, rezultatele noastre, instrumentele de comparatie, conținutul blogului și recenziile editoriale se bazează pe o analiză obiectivă.

Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți disclaimerul de publicitate.
Inapoi sus
apartmentdatabasegraduation-hatstorepie-chartleafcararrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram